Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KREĆE NOVO DOBA'

Ida Prester podijelila novost o bolesnoj obožavateljici: 'Među morem loših vijesti, evo i tračak svjetla'

Ida Prester
Foto: Promo
1/9
19.08.2022.
u 14:00

Ana Kostadinović boluje od cistične fibroze, rijetke i teške bolesti koja zahvaća sve tjelesne organe. Lani je s Idom na pozornici pjevala pjesmu 'Sutra', a jučer joj je konačno i odobren lijek

Pjevačica i voditeljica Ida Prester (43) na društvenim je mrežama objavila dobru vijest. Naime, njena bolesna obožavateljica Ana Kostadinović dobila je prijeko joj potreban lijek. 

- Ana Kostadinović Kosta boluje od cistične fibroze, rijetke i teške bolesti koja progresivno zahvaća sve tjelesne organe.  Pored života provedenog većinom po bolnicama i terapijama, uz lose prognoze i malo nade, Ana je vesela i optimistična osoba, zarazne energije, puna strasti i planova. Inspiraciju je pronašla u našoj pjesmi Sutra, stihove refrena ima tetovirane na tijelu. Kad smo doznali za Anu, odlučili smo je prošlog ljeta izvuci iz bolnice povesti na Exit na kojem još nikad nije bila. Pred punim Fusionom posvetili smo pjesmu njoj i njenoj borbi za Trikaftu, lijek koji spašava život oboljelima od CF, a još nije dostupan u Srbiji. 6000 ljudi pjevalo je Sutra je dan za Anino bolje sutra.  Pa evo mali apdejt. To ‘sutra’ je stiglo! Lijek je napokon odobren i Ana je jučer primila prvu dozu trikafte i priliku za novi, normalniji život. Presretni smo. Među morem loših vijesti, evo i mali tračak svjetla. Ana, kreće novo doba, do sad je bila proba - napisala je Ida. 

Podsjetimo, Ida je lani nastupila na Exitu, a tada joj se na pozornici pridružila i Ana, kojoj je susret s omiljenom pjevačicom bio ostvarenje sna.

- I tako me je cura, koja mi je uzor i inspiracija od pubertetskih dana, uz čiju sam muziku stasavala, zaljubljivala se toliko puta, cijelom dušom plesala, ponekad plakala i štošta slavila - dovela na prvi Exit u životu, izvela na binu, poklonila mi pjesmu i trenutak vrijedan bar 1000 života.  Ida Prester, cvijete najveći, hvala ti što si toliko nježna i stvarna, i što ću imati što da pričam unucima. Uspjela si što nitko nije - da me ozdraviš, makar na noć - napisala je Ana, a Ida je dodala kako se zbog tog statusa "raspala u 1000 komadića". 

VIDEO: Preminuo je višestruko nagrađivani novinar Mislav Bago

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije