Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna voditeljica

Uživa u Španjolskoj! Mirta Šurjak javila se iz Valencije i oduševila fotkama u kombinezonu s prorezom: 'Lutka'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
19.08.2022.
u 15:12

Za ovu prigodum Mirta je odabrala kombinezon zanimljivog uzorka s prorezom na dekolteu koji je naglasio njezinu figuru,  a kombinirala ga je s bež torbom marke Yves Saint Laurent čija je cijena oko 21500 kuna (2850 eura) i Cristian Dior natikačama koje stoje oko 5100 kuna (680) eura. Ovo izdanje oduševilo je njezine brojne pratitelje koji su joj uputili komplimente.

Sportska novinarka i HRT-ova voditeljica Mirta Šurjak prije nekoliko dana stigla je u Španjolsku gdje je pratila utakmicu između Hajduka i Villarreala, a osim poslovnih obaveza posjetila je nekoliko lokacija u gradu Valenciji te se pohvalila pratiteljima na Instagramu.

-U najvećem akvariju Europe. El mayor Acurio de Europa- napisala je Mirta uz fotografije na kojima je pozirala ispred kompleksa i jednog akvarija. Za ovu prigodu odabrala je kombinezon zanimljivog uzorka s prorezom na dekolteu koji je naglasio njezinu figuru,  a kombinirala ga je s bež torbom marke Yves Saint Laurent čija je cijena oko 21500 kuna (2850 eura) i Cristian Dior natikačama koje stoje oko 5100 kuna (680) eura. Ovo izdanje oduševilo je njezine brojne pratitelje koji su joj uputili komplimente.

''Predivna'', ''Zmaj od žene'', ''Lijepo, lijepo'', ''Ljepotica'', ''Divna Mirta'', ''Lutka'', samo je dio komentara. Mirta je potom objavila i fotku sa stadiona i oduševila u bijeloj midi haljini koja je istaknula njezin dekolte i preplanuli ten te ponovno oduševila pratitelje koju su joj poručili da je ''najljepša''.

Podsjetimo, Mirta je u Španjolsku stigla u srijedu kako bi pratila nogometnu utakmicu Hajduka i Villarreala.

-Buenos dias (Dobar dan)- kratko je napisala Mirta uz fotografiju koja je nastala na stadionu. Pozirala je u pripijenoj ružičastoj midi haljini koja je naglasila njezinu figuru i dekolte. Haljinu je kombinirala s bež detaljima- remenom, torbicom i sandalama, a kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama i naušnicama.

Inače, Mirta je i ove godine bila voditeljica programa tradicionalne 307. Sinjske alke na kojoj je slavio slavodobitnik Frano Ivković (38) s osvojenih devet punata. Voditeljica je na utrku stigla u svijetloplavoj haljini splitskog modnog brenda Arileo koju je na sebi već imala prije tri godine na teniskom turniru u Bolu. 

- Hvala vam od srca. Dobila sam zaista toliko komplimenata za ovu haljinu. Sve je pogođeno - boja, kroj, materijal, preoduševljena sam - napisala je svojedobno ispod fotografije na u kojoj pozira u spomenutoj haljini.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Komentara 2

BR
Brandfackel2
15:32 19.08.2022.

Možda Mirtina unuka ili praunuka dočekaju da Ajduk bude prvak....

JO
jocoudriga
15:21 19.08.2022.

Pratitelji oduševljeni ....😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije