Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nominirana za Emmy

Glumica objavila da više neće nositi grudnjak: 'Žao mi je'

Foto: PA/Pixsell
1/11
15.07.2021.
u 23:00

"Ne nosim grudnjak, jednostavno je previše neugodno", zaključila je glumica Gillian Anderson.

Američka glumica Gillian Anderson (51) na svojem je Instagram profilu otkrila da ne želi više nositi grudnjake. U liveu koji je organizirala na ovoj društvenoj mreži objasnila je svoju odluku. Istaknula je da je lijena, ali da ga jednostavno više ne nosi. "Ne mogu. Žao mi je, ali ne mogu", kazala je glumica te dodala da ju nije briga ako joj grudi dođu do ispod pupka. "Ne nosim grudnjak, jednostavno je previše neugodno", zaključila je Anderson. 

Njezina odluka izazivala je brojne pozitivne reakcije kod drugih žena. "Sviđa mi se to što nećeš nositi grudnjak, kraljice", napisala joj je jedna žena na društvenim mrežama, a druga se nadovezala da misli da je ona jaka žena. S druge strane neke su istaknule svoj stav o tome. "Kakva moć Gillian Anderson, kad bih bar ja mogla tako", napisala joj je. Još neke su istaknule kako im je glumica inspiracija i ohrabrenje. "Ja nikada ne nosim grudnjak i zbog toga često dobijem ružne komentare, zato znajući da i Gillian Anderson ne nosi  grudnjak više razveseljava me", jedan je od komentara. "Ako dvostruka dobitnica Zlatnog globusa i Emmyja kaže da odbacuje grudnjak, tko smo mi da joj se suprotstavimo?", istaknula je druga obožavateljica.

Inače, glumica je dobila i nominaciju za nagradu Emmy za najbolju sporednu ulogu i to za ulogu Margaret Thatcher u seriji o britanskoj kraljevskoj obitelji 'Kruna'

Podsjetimo, glumici, koja je najpoznatija po ulozi agentice Scully iz 'Dosjea X', ali i kao Tacher u 'Kruni', ovo je šesta nominacija za ovu prestižnu nagradu. Dodajmo i da glumica iza sebe ima dva braka, a iz braka sa scenografom Clydeom Klotzom ima i kćer Piper (26). 

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno- sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Komentara 1

LI
liliZG
15:26 16.07.2021.

gledam slike i najviše me zbunila ona na br 11, scully oteli alieni ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije