Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shannen Doherty

Glumica koja se već godinama bori s karcinomom podijelila je novu fotografiju uz znakovitu poruku

Shannen Doherty
Foto: KJL/Press Association/PIXSELL
1/5
09.10.2021.
u 20:30

Američka glumica Shannen Doherty (50) poznata po ulozi u seriji "Beverly Hills" već godinama vodi tešku bitku s karcinomom dojke koji je u četvrtom stadiju, a o svojoj bolesti i borbi sada je progovorila na Instagramu gdje je podijelila fotografije nakon tretmana kemoterapije. Glumica objavom želi osvijestiti druge o važnosti odlaska na preglede.

Američka glumica Shannen Doherty (50) poznata po ulozi u seriji "Beverly Hills" već godinama vodi tešku bitku s karcinomom dojke koji je u četvrtom stadiju, a o svojoj bolesti i borbi sada je progovorila na Instagramu gdje je podijelila fotografije nakon tretmana kemoterapije. Glumica objavom želi osvijestiti druge o važnosti odlaska na preglede.

-Povodom mjeseca osviještenosti o karcinomu dojke, htjela bih s vama podijeliti svoje putovanje od prve do druge dijagnoze. Je li sve u redu? Nije, ali nadam se da ću ovom objavom educirati ljude i bolje im predočiti kako izgleda rak. Nadam se da ću potaknuti druge da redovito odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dijagnosticiran 2015. godine. Podvrgnula sam se mastektomiji i tretmanima kemoterapije i zračenja. Zbog kemoterapija imala sam česta krvarenja iz nosa- započela je glumica.

-Ne znam da li je netko od vas ovo iskusio. Samu sebe samo uveseljavala noseći smiješne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristy. Jesu li mi zaista popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smijala sam se samoj sebi. Humor mi pomogao da prođem kroz situaciju koja se činila nemoguća. Nadam se da ćete uspjeti pronaći humor u nemogućim situacijama- napisala je glumica uz fotografije, a obožavatelji su joj pružili podršku i zahvalili joj što je s odlučila podijeliti svoju priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ShannenDoherty (@theshando)

"Hvala ti što si podijelila svoju priču", "Spašavaš živote", "Volimo te", "Ti si nevjerojatna žena", "Snažna si, svi smo uz tebe", "Prava si ratnica", samo su neki od komentara podrške pratitelja, a o svojoj bolesti je progovorila i nedavno u emisiji "Good Morning America" kada je priznala da se ne želi ponašati kao da umire već želi raditi i ponašati se kao da se ništa ne događa i boriti se da ostane živa.

Inače, glumica je početkom prošle godine otkrila da joj se karcinom dojke vratio te da je u četvrtom stadiju, a glumica od se od tada redovito javlja obožavateljima na društvenim medijima i dijeli objave o svom stanju.

Shannen je već ranije otvoreno govorila o borbi s ovom bolesti. Od 2017. njezin rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj kemoterapiji. -Pokušavam cijeniti male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi Hanu Huljić 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:11 09.10.2021.

Ak umre biti ce od kineskog virusa, ne od raka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije