Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idila u Beču

Snježana Schillinger: Možete mi svašta reći, ali nemojte da čujem nešto kontra Austrije!

Foto: Instagram
1/8
09.10.2021.
u 10:00

Na Kornatima se udala za Austrijanca Franza Schillingera, a nakon vjenčanja bračni par sada uživa u Austriji. Snježana je otkrila kako se osjeća u suprugovoj domovini.

Poduzetnica i dizajnerica Snježana Schillinger nedavno je uplovila u bračnu luku. Na Kornatima se udala za Austrijanca Franza Schillingera, a nakon vjenčanja i putovanja po svijetu, bračni par sada uživa u Austriji.

Snježana je na društvenim mrežama otkrila kako se osjeća u suprugovoj domovini. 

 

 - Eto što da Vam kažem, nisam nikada planirala živjeti van Hrvatske pa ni pola vremena, dapače odbijala sam i poslovne mogućnosti tog tipa! Život mi je opet pokazao nikada ne reci nikada! Danas tri godine kasnije, evo me, trčim po svom vrtu kako ga od milja zovem i najveći sam fan Beča/ Vienna, Wien! Možete mi svašta reći, ali nemoj da čujem nešto kontra Austrije! Pitaju me kako Vi to živite?! Ljudi uvijek svašta pitaju i pitaju se! Mi uživamo u trenutku, tu sada - napisala je Snježana, koja već neko vrijeme s Franzom putuje po svijetu. Tako su nedavno posjetili Italiju

- Koliko god umorna bila putovanje me nikada neće umoriti! Adrenalin novog mjesta, grada, sela, kulture i tradicije! Uvijek ću izvući zadnji atom snage “napucat se” i izaći na večeru  - napisala je poduzetnica tada. 

Inače, za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera udala se 02. rujna na Kornatima i za njezinu vjenčanicu pobrinuo se Tin Brišar, inače glavni dizajner u njezinom modnom brendu, a Snježani je kuma bila dugogodišnja prijateljica i bivša manekenka Antea Kodžoman. Snježana nije odabrala klasično vjenčanje već će se s grupom uzvanika nakon što su izmijenili bračne zavjete zabavljala na jahti krstareći Jadranom.

VIDEO Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Komentara 11

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:18 09.10.2021.

Sada se nazivaju poduzetnicama??

Avatar Trpimir
Trpimir
10:31 09.10.2021.

A ja cu te uvijek oslovljavati sa nepismena polovljaca jer je to sto jesi.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:23 09.10.2021.

Sirotica Bozja.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije