Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija je dobila prijavu

Glumica iz serije "Doktor Who" nestala je na pet dana, obitelj je bila zabrinuta i tražili su pomoć

Foto: instagram
1/5
14.09.2021.
u 08:15

Tanya Fear zadnji put je viđena u četvrtak u jednoj trgovini u Los Angelesu i od tada joj se gubio svaki trag, a obitelj je sretno objavila vijest kako je pronađena jučer.

Britanska glumica Tanya Fear koja je nestala u četvtak u Los Angelesu, javlja BBC u čijoj je seriji "Doktor Who" glumila Dr. Jade McIntyre, je pronađena živa i zdrava. Pronašla ju je policija, a obitelj koja je danima bila u strahu i brizi, zahvalila je svima koji su sudjelovali u pomoći oko pronalaska Tanye. Nisu željeli objaviti detalje oko nestanka i samo su naglasili kako se nalazi u bolnici, ali da nema nikakvih fizičkih ozljeda . Kada je nestanak prijavljen prijatelji i članovi obitelji glumica izjavili su kako je posljednji put viđena u Los Angelesu u četvrtak i obitelj je pozivala sve njezine obožavatelje da na društvenim mrežama koriste hashtag #FindTanyaFear kako bi pomogli u prikupljanju informacija o nestaloj 31-godišnjoj glumici.

Alex Cole, menadžer Tanye Fear izjavio je kako je glumica bila odlične volje kad ju je vidio zadnji put prije tjedan dana. - Otkako je iz Londona stigla u Los Angeles karijera joj je napredovala. Jako smo zabrinuti i nadamo se da će nam se uskoro javiti živa i zdrava - rekao je Cole. Policijska uprava Los Angeles u četvrtak je potvrdila kako su dobili prijavu o njezinom nestanku i Tanya je zadnji put viđena u jednoj trgovini. Osim glumom u zadnje vrijeme se bavila i stand upom i sudeći po reakcijama publike išlo joj je odlično..

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: Nije me sramota zbog onog što radim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije