Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavila rođendan

Maja Lena Lopatny ušla u tridesete, podijelila zavodljivu fotku: 'Sve je savršeno, ali noge...'

Foto: Instagram
1/15
13.09.2021.
u 14:32

Maja danas radi na poziciji voditeljice odnosa s javnošću Aminess hotela i kampova.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović (58), Maja Lena Lopatny proslavila je 30. rođendan, kako je sama napisala, na najljepšem događaju. Naime, Mia je bila na vjenčanju prijateljice, s kojeg je objavila fotografije koje su oduševile njezine pratitelje. 

Maja je zablistala u kratkoj, uskoj, crvenoj haljini i ružičastom sakou. Cijela kombinacija posebno je naglasila Majine vitke noge, a one nisu promaknule obožavateljima.

Foto: Instagram

"Sve je savršeno, ali mislim, noge", "Majo, zaljubio sam se", "Prelijepa" - samo su neki od komentara na outfit Maje Lene.

I njezina majka Mia na svom je profilu podijelila njezinu fotografiju uz čestitku.

"Sretan ti rođendan, anđele", napisala je u opisu fotografije na kojoj njezina kćer pozira u bijelom izdanju raspuštene, valovite kose.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Maja nam je nedavno otkrila kako joj je raditi u turizmu u kojemu je poslijednjih pet godina. Naime, danas Maja radi na poziciji voditeljice odnosa s javnošću Aminess hotela i kampova. 

- Drago mi je da radim u kompaniji koja je jedna od najznačajnijih turističkih kompanija u Hrvatskoj, koja sustavno unapređuje i širi svoje poslovanje te kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike i njihov razvoj. Upravo kroz rad u Aminessu vidim perspektivu za daljnji razvoj svoje karijere - kazala nam je. Zbog posla, dosta vremena provodi na Korčuli, pogotovo ljeti.

- Sada živim na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb. Korčulu smatram svojim drugim domom i moram priznati da sam zaljubljena u taj otok: od ljudi, prirodnih ljepota, povijesti, mjesta, korčulanskog arhipelaga.. Ništa mi ne nedostaje, osim obitelji i prijatelja, iako je Zagreb moj rodni grad koji obožavam. - zaključila je Maja. 

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Komentara 5

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:08 13.09.2021.

Meni ona djeluje kao da je živjela ispod staklenog zvona od malena i sada još glumi princezu sa 30 na leđima.

PU
Pulchrum
16:57 13.09.2021.

Jeli zna prati suđe, peglati, praviti juhu, kolače ili je samo za regal? Može li jedna slika bez šminke, u svakodnevnom izdanju?

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
15:49 13.09.2021.

Četvrto desetljeće valjda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije