Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FACA U PROBLEMU

Glumca iz 'Seksa i grada' dvije žene optužile za seksualno napastovanje, on im odgovorio

Chris Noth  guests on the Ray Darcy Show
Foto: SI1
1/6
17.12.2021.
u 09:06

- Optužbe protiv mene koje su iznijele osobe koje sam upoznao prije više godina, čak i desetljeća, definitivno su lažne. Te su priče mogle biti prije 30 godina ili prije 30 dana - ne uvijek znači ne - to je granica koju nisam prešao - rekao je Chris Noth (67) u pisanoj izjavi

Glumac iz serije "Seks i grad" Chris Noth u četvrtak je zanijekao optužbe za seksualno zlostavljanje koje su protiv njega iznijele dvije žene koje su kontaktirale časopis Hollywood Reporter. Noth koji se nedavno ponovno pojavio u ulozi Face u nastavku serije rekao je za AFP da su njegovi kontakti s tim ženama 2004. i 2015. bili "sporazumni".

- Optužbe protiv mene koje su iznijele osobe koje sam upoznao prije više godina, čak i desetljeća, definitivno su lažne. Te su priče mogle biti prije 30 godina ili prije 30 dana - ne uvijek znači ne - to je granica koju nisam prešao - rekao je Noth (67) u pisanoj izjavi.

Hollywood Reporter objavio je te navode u četvrtak, nakon što su dvije anonimne žene, koje se ne poznaju, kontaktirale časopis u razmaku od nekoliko mjeseci. Jedna žena je navela da ju je Noth silovao u svom stanu u zapadnom Hollywoodu 2004. nakon što je otišla vratiti knjigu koju joj je posudio kada su se sreli na bazenu zgrade. Tada je imala 22 godine i zbog ozljeda je otišla u bolnicu na šivanje, rekla je. Druga žena rekla je da je bila na spoju s Nothom u New Yorku 2015. kada ju je pozvao u svoj stan, gdje ju je navodno napao.

Noth se nedavno pojavio u prvoj epizodi serije "And Just Like That..." u kojoj njegov lik umire od srčanog udara nedugo nakon vježbanja na biciklu Peloton. Tvrtka za tjelovježbu brzo je angažirala Notha da se pojavi u reklami koja naglašava zdravstvene prednosti njihova proizvoda. Nakon optužbi Peloton je uklonio reklamu i povezane objave na društvenim mrežama.

Dvije žene rekle su za Hollywood Reporter da je obnovljeni publicitet oko Notha i nastavka "Seksa i grada" bio "okidač" koji ih je potaknuo da se oglase. Noth je rekao da je "teško ne postaviti pitanja vezana uz tajming izlaska tih priča".

- Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam napao te žene - rekao je. Policijska uprava Los Angelesa "istražuje izvješća", rekao je glasnogovornik AFP-u.

VIDEO: Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine 

Ključne riječi

Komentara 2

ZI
zinegoid
09:24 17.12.2021.

vjerojatno servirana hladna osveta odbačenih žena.... ne mogu one to zaboraviti, kao niti oprostiti..

Avatar Mentat
Mentat
09:48 17.12.2021.

Kako prikladno. Gledale seriju i "sjetile se" 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije