Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se na novu TV

'Svijet mi se srušio 2014. zbog šoka od dijagnoze karcinoma i straha od smrti, a sada sam spremna za povratak na TV'

Foto: Nova TV
1/7
17.12.2021.
u 08:00

Josipa Pavičić na Novu TV donijet će ekskluzivne intervjue s osobama koje možda i nisu toliko često na ekranu, ali imaju priču koju dolaze ispričati u jednom opuštenom i ugodnom razgovoru samo ispred kamera IN magazina.

Nakon sedam godina izbivanja s televizijskih ekrana voditeljica Josipa Pavičić vraća se ispred kamera, i to na Novoj TV. U sklopu emisije "IN Magazin" vodit će novu rubriku "Sasvim opušteno" koja će svoju premijeru imati već ovih blagdana. Gledateljima će Josipa donositi ekskluzivne intervjue s gostima koji itekako imaju što reći, a nemamo ih priliku često vidjeti na ekranu. Prvi joj u goste stiže svećenik Tvrtko Barun, i to na Badnjak, dok će joj se na Staru godinu pridružiti Danijela Marinović koja će otvoreno progovoriti o recentnim događajima i velikim promjenama u svom životu.

Povukla se zbog bolesti
Povratku na ekrane, priznaje nam Josipa, nakon toliko godina nije se uopće nadala. Nakon što joj je u 35. godini života dijagnosticiran karcinom dojke, povukla se s malih ekrana i mislila da je to poglavlje za nju zauvijek završeno. – Nakon odlaska s malih ekrana 2014. godine kada se na trenutak moj svijet srušio zbog šoka zbog dijagnoze karcinoma dojke i straha od smrti, koji takva dijagnoza neminovno nosi sa sobom, otišla sam u miru u neki novi svijet. Nova "ja" okrenula se novim životnim prioritetima, izliječila sam se, posložila glavu, završila fakultet i krenula novim putem – kaže Josipa koja je voditeljsku karijeru započela 2002. na HRT-u, a onda 2007. nastavila na Novoj TV. Nakon povlačenja s TV ekrana izdala je i dvije knjige. U knjizi "Šest milimetara" 2017. godine opisala je vlastitu borbu s karcinomom dojke, a dvije godine kasnije izdala je i knjigu "Promatrači u zrcalu" u kojoj savjetuje kako preboljeti gubitak voljene osobe. Danas radi i kao ovlaštena voditeljica Akademije autogenog treninga.

– U mom današnjem primarnom poslu podučavam rad na sebi i mentalnu tehniku autogenog treninga, a tu nema mjesta kamerama. Mislila sam da televiziju ostavljam zauvijek iza sebe. Još jednom sam potvrdila kako "nikad ne reci nikad" itekako ima smisla – smije se Pavičić. Ushićenje zbog povratka na Novu TV nije mogla sakriti pa se svojim novim angažmanom odmah pohvalila pratiteljima na društvenim mrežama pozirajući s novinarskom iskaznicom ruci.

Foto: Nova TV

– Primopredaja "presice" vratila me u davne dane kad sam prvu press-iskaznicu dobila kao četrnaestogodišnja djevojčica na zadarskoj televiziji "Magic", a mojoj sreći tada nije bilo kraja. Povijest se ponovila, sretna sam, uzbuđena i zahvalna. Veselim se novoj životnoj avanturi – istaknula je Josipa.

A u toj avanturi gledateljima će približiti goste iz svih javnih sfera i to na način na koji su rijetko predstavljeni u javnosti.

Rijetko viđeni gosti

– Bez obzira na to kojom se vrstom javnog posla moj gost bavio, pokušat ću ga gledateljima predstaviti kao čovjeka. Jer čovjek je čovjek, zar ne? Svi smo mi ljudi koji u sebi nose svoje boli i radosti, imamo talente i sposobnosti, poraze i pobjede, različito razmišljamo i u različito vjerujemo i baš je u toj različitosti naša posebnost. Iako drukčiji, ipak imamo jednu zajedničku poveznicu, svi težimo tome da pripadamo, volimo i da budemo voljeni. Jesmo li pjevač, glumac, spisatelj ili političar, ta spomenuta težnja u nama ostaje nepromijenjena – napominje voditeljica te ističe kako će njezina rubrika "Sasvim opušteno" biti nešto sasvim drukčije od onoga što su gledatelji navikli vidjeti od nje.

– Godine života ispunjene različitim iskustvima uspona i padova nose zrelost, kako privatno tako i poslovno. Usudila bih se izreći kako je i meni ta zrelost donijela mnogo mudrosti i spremnost da svoju mentalnu i emocionalnu širinu i dubinu primijenim u svojim intervjuima. Umjesto tračeva i ''žutog nagađanja'', gledateljima ću pružiti minute u kojima će moji gosti samo govoriti svoje istine o sebi i tako nam dopustiti da ih upoznamo s one druge strane. S puno topline, emocije i nježnosti ući ćemo dom naših gledatelja, a vjerujem i u njihova srca – kaže za kraj Josipa Pavičić.

Foto: Nova TV

VIDEO Božidar iz Večere za 5 na selu vraća se na TV ekrane 

 

Komentara 4

DR
DrugZoka
09:28 17.12.2021.

fali para

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:08 17.12.2021.

Cijenim to, da Romi i Srbi dobivaju toliko medijskog prostora u Hrvatskoj! Neka si to drugi uzmu za primjer!

Avatar zpAgram
zpAgram
10:34 17.12.2021.

Svoju privatnost toliko stavljati u medije nije zdravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije