Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memoari

Glumac u 95. godini priznao da je homoseksualac: Supruga je znala da dovodim muškarce kući

Foto: YouTube Screenhshot
1/4
03.11.2020.
u 10:10

Britanski glumac Stanley Baxter napisao je memoare u kojima je otkrio svoju seksualnu orijentaciju i kako je njegova supruga gledala na tu situaciju.

Britanski glumac i komičar Stanley Baxter u 95. godini odlučio je javno otkriti svoju seksualnu orijentaciju i priznao je da je homoseksualac. Dugo je bio u braku sa svojom voljenom suprugom koja je ostala s njim u braku iako je znala da on ljubi isti spol. Baxter je napisao memoare  ''Real Stanley Baxter'' u kojima čitateljima otkriva nepoznate detalje svoje intime i piše kako kolegama s kojima je glumio i produkcijama s kojima je radio nikada nije otkrio da je homoseksualac i cijelu karijeru tajio je tu informaciju.

Pisao je i o tome kako je njegova seksualna orijentacija utjecala na njegov brak sa suprugom Moirom koja je preminula 1997. godine. Još dok je bio u vezi s Moirom, bio je svjestan da voli muškarce i kada je ona htjela da svoju vezu i ozakone, on je odlučio prekinuti s njom, ali Moira je bila uporna i htjela je da ostanu zajedno i tada joj je Stanley priznao da je homoseksualac. Bio je uvjeren kako će nakon toga odustati od ideje braka, ali Moira je svejedno htjela da se vjenčaju i prijetila je kako će se baciti kroz prozor ako je ostavi. Tako su se na kraju vjenčali, a od početka braka glumac je kući dovodio muškarce uz blagoslov svoje supruge.

– Postoji mnogo gay ljudi danas kojima je ugodno u njihovoj seksualnosti, koji su sretni što su gay, ali ja nisam. Nikada nisam htio biti gay, i dalje to ne želim – poručuje u svojim memoarima.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Warded
Warded
11:35 03.11.2020.

Udala se za sigurnost i novac. Možda joj je intelektualno i po zanimanjima bio dobar par. Svega ima na ovom svijetu. Neke žene jednostavno nemaju ponos. A možda se koka jednostavno prašila sa strane, dok ju je on financirao. Ne zna se tko je tu ispao gluplji....

Avatar rubinet
rubinet
21:27 03.11.2020.

Dovodio bi muškarce doma. A ona je vezla goblene.

DA
damyr26
13:10 03.11.2020.

I pitaj sad hoće ovaj Nobelovu nagradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije