Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu dobro

Glumac strahuje kako opet ima koronu: Imam povišenu temperaturu i osjećam slabost

STXfilms 'The State of the Industry: Past, Present and Future' Presentation - Las Vegas
Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL
1/3
11.11.2020.
u 13:00

Charlie Hunnam koronavirus je imao na početku pandemije i tada je imao slične simptome i na deset dana je ostao bez osjeta okusa i njuha.

Glumac Charlie Hunnam putem video poziva javio se u emisiju Jimmyja Kimmela i tijekom razgovora pričao je o tome kako je prije nekoliko mjeseci prebolio koronavirus, a strahuje kako sada opet ima simptome koji upućuju na koronu.

- Imam lagano povišenu temperaturu, suhi kašalj i osjećam slabost i zato sam se testirao opet. Bio je to jedan od onih brzih testova i nalaz je pokazao da sam negativan, ali ići ću i na detaljnije testiranje da budem siguran jer ovaj put mi djeluje kao da su simptomi gripe - rekao je gostujući kod Kimmela. Sumnja da je ovaj put dobio koronu jer kaže kako ni on ni njegova djevojka Morgan McNelis zadnjih šest mjeseci ne napuštaju kuću i u zadnjih nekoliko tjedana iz kuće je izašao samo kad je svoju mačku vodio na pregled veterinaru. Ispričao je i kako se osjećao kada je imao koronavirus. 

- Simptomi su bili blagi tada, ali trebalo mi je vremena da se oporavim i osjećao sam slabost i nisam deset dana imao osjet njuha i okusa. Zarazio sam se na početku pandemije i tada se još nije puno ni znalo o simptomima korone - rekao je glumac. Dodao je kako bi zbilja bilo ironično da se opet razbolio jer je poznat kao osoba koja se boji bakterija i uvijek je i prije pandemije sve oko sebe čistio i dezinficirao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije