Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOMENA

Glumac podijelio staru fotografiju: I prije uloge, radio sam u striparnici

Foto: Instagram
1/10
18.07.2021.
u 21:00

Glumac Kevin Sussman koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Sturta u seriji 'Teorija velikog praska' podijelio je fotografiju na kojoj je pokazao da nije samo stripovski geek u seriji, nego da i privatno voli ove tiskovine.

Popularni glumac Kevin Sussman (50), koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Stuarta u seriji 'Teorija velikog praska' na svojem je Instagram profilu podijelio fotografije iz vremena kada je radio u prodavaonici stripova. Naime, glumac je fotografijom pokazao da je i prije uloge popularnog vlasnika striparnice radio ovaj posao te da voli stripove i privatno.

U opisu fotografije je glumac jasno napisao da je na stari posao došao samo kao gost. Dodao je da je tamo radio prije uloge u seriji, a dodao je i da kao ljubitelj stripova misli da je to još uvijek najbolja prodavaonica stripova u New Yorku. 

Taj posao definitivno mu je pomogao u pripremi za ulogu 'stripovskog geeka' Stuarta. Zato je on mogao razumjeti kako se njegov lik osjeća zbog napornog rasporeda i niskih primanja te zašto ne želi izlaziti i depresivan je.

Inače u seriji, Sussman glumi smotanog vlasnika striparnice 'The Comic Center of Pasadena', a u glumačkoj postavi našao se u sporednoj ulozi u drugoj sezoni, u šestoj se uspio povezati s Rajom te tako zamjenjuje Howarda, a tada je i postao dio glavne glumačke postave. Nakon silnih promjena, njegov se status napokon ustalio u osmoj sezoni serije.

Dodajmo i da na svom Instagram profilu ovaj glumac ima mnoge zajedničke fotografije s kolegama iz serije, a na njima pokazuje bliskost i prijateljstvo omiljenih likova i u stvarnom životu kao i događanja iza scene.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije