Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isplivale tajne

Glumac je varao suprugu s 80 žena i gomilao dugove, a bio je optužen i da je prisilio maloljetnicu na seks

"Addicted" (2014)
Foto: Tina Rowden/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
1/8
02.10.2020.
u 17:18

Levy je inače od 2013.  bio u braku koji se činio savršenim, za glumicu Elizabeth Gutierrez s kojom ima dvoje djece govorio je kako je jedina žena za njega.

Glumac, najpoznatiji po ulogama u telenovelama, William Levy već je neko vrijeme glavna tema stranih medija. Naime, doznalo se da je prevario suprugu s 80 drugih žena, a mnogi su počeli izvlačiti i neke druge njegove dugo čuvane tajne. 

Levy je inače od 2013.  bio u braku koji se činio savršenim, za glumicu Elizabeth Gutierrez s kojom ima dvoje djece govorio je kako je jedina žena za njega. 

No ubrzo su se počele javljati njegove navodne ljubavnice. Među prvima se već 2014. javila Ximena Navarette koja je priznala da su bili ljubavnici, a fotke njihovih tajnih druženja preplavile su naslovnice tabloida. 

Supruga mu je ipak sve oprostila, no njihova veza nakon toga nije dugo potrajala, već ju je uskoro prevario s glumicom Bárbarom López što je dovelo do konačnog kraha braka. 

Osim toga, strani mediji su pisali i da je u ogromnim dugovima, a protiv njega je podignuta i optužnica da je prisilio maloljetnicu na seks. Optužba je povučena jer je tvrdio da mu je lagala o svojim godinama, ali je priznao da su spavali zajedno. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije