Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Gledatelji u nevjerici: 'Gordana pokazuje pravo lice. Ona je neiskrena manipulatorica'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/4
07.04.2020.
u 08:47

Gordana i Dejan su u toplo-hladnom odnosu i nikako ne uspijevaju pronaći zajednički jezik. On kaže kako su napokon imali normalan razgovor, dok Gordana komentira da se na njoj jasno vidi kad joj netko ide na živce.

U jučerašnjoj epizodi showa 'brak na prvu' drama je dosegla vrhunac, a ovaj put su u fokusu mnogih gledatelja bili Gordana i Dejan. Naime, nije im se svidjelo kako se Gordana ponaša prema svom ''suprugu''. Tako su ponovno na društvenim mrežama odlučili podijeliti svoja mišljenja te se nisu ustručavali ostaviti negativne komentare na njezin račun.

"Neiskrena manipulatorica, ženska kojoj je cilj, izgleda, tko ima vise novca", napisala je jedna gledateljica, dok druga nije mogla sakriti razočarenje:

"Meni je Gordana bila prekrasna na početku. To je samo još jedan dokaz koliko loše procjenjujem ljude!"

Foto: Facebook screenshot

S njihovim mišljenjem složila se još jedna gledateljica.

"Gordana se totalno promijenila ili sad pokazuje pravo lice" napisala je.

Neki su u komentarima primijetili da se početna simpatija Gordane i Dejana počela gasiti.

"Ja sam na početku napisala:svaka vatra koja se brzo rasplamsa, brzo se i ugasi" napisala je obožavateljica showa.

Podsjetimo, u jučerašnjoj epizodi Gordana i Dejan trudili su se oko svog odnosa pa odlaze na partiju biljara. „On je jako intenzivan, to je dobro na kratko vrijeme, ali na 24 sata to je jako teško“, opisivala je Goga Dejana koji nikako ne shvaća što se točno dogodilo s Gogom i odlučio je biti strpljiv koliko god bude mogao. U toplo-hladnom su odnosu i nikako ne uspijevaju pronaći zajednički jezik. On kaže kako su napokon imali normalan razgovor, dok Gordana komentira da se na njoj jasno vidi kad joj netko ide na živce.

Kakvi preokreti! 🔥

Posted by Brak na prvu on Monday, April 6, 2020

 

Isto tako, u najavi za večerašnju epizodu mnoge je šokiralo što će Gordana Dejanu kazati da napusti kuću. 

Ključne riječi

Komentara 11

JA
jameszg
12:11 07.04.2020.

Jeza, a priča kao da tepa maloj bebi

Avatar maldex
maldex
13:05 07.04.2020.

Ha,ha.. ova emisija pokazuje pravi lice žena! Sve bi se one htjele udati, ali da sve bude kako one zamisle te da je muškarac zgodan, lijep i toliko bogat da ne trebaju u životu više na ništa misliti.

AD
adminka
17:05 07.04.2020.

Emisija ponižava dvije elementarne stvari, a to su ljubav i brak, a da ne pričamo o zdravoj pameti, koju "stručnjaci" nisu uopće pokazali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije