Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5

Gledatelji se uzrujali zbog Damirova ponašanja: 'Bio je vrlo nekulturan, nepristojan i bezobrazan'

Foto: RTL
1/15
06.11.2021.
u 14:00

No iako su se gledateljima svidjeli simpatični Marko i pobjednik, hrabri vatrogasac Mirko, neki od njih osvrnuli su se na ponašanje kandidata Damira. Naime, nije im se svidjelo kako se odnosio prema Andreji, a svoje nezadovoljstvo podijelili su u komentarima na društvenim mrežama.

U petak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' posljednja ovotjedna večera u Koprivnici i okolici održala se kod simpatičnog domaćina Marka, a pobjednik tjedna je hrabri vatrogasac! Iako je kuhar po zanimanju, Marko je skromno izjavio da to nužno ne znači da zna pripremiti bolja jela od nekih amatera, a na kraju večeri se pokazalo da su gosti bolje ocijenili Mirkova jela.

No iako su se gledateljima svidjeli simpatični Marko i pobjednik, hrabri vatrogasac Mirko, neki od njih osvrnuli su se na ponašanje kandidata Damira. Naime, nije im se svidjelo kako se odnosio prema Andreji, a svoje nezadovoljstvo podijelili su u komentarima na društvenim mrežama. 

- Damire, bio si nepromišljeno neugodan, ipak si imao javni nastup, a doveo si Andreju u neugodnu situaciju, a ona je to stoički podnijela. Produkcija bi trebala razmisliti da ipak ne miješaju bračne parove i razlike u generacijama - pisao je jedan gledatelj. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Bravo za vatrogasca.Sve je lipa jela skuhao.Drago mi je da Damir i njegova zena nisu dobili.Damir je jedan bezobrazan tip zajedno sa ženom.Koliko negativnih komentara na račun g. Andreje. Pravio se važan, a bio je glup. A tako mlad???? - dodala je gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Tjedan katastrofa.Bezobrazan i nekulturan Damir i njegova bucka pretjerali.Mislim da bi takve trebali isključiti . nadovezala se još jedna gledateljica, a druga je nastavila:

- Dobro zašto netko ne zaustavi ovo neugodno Damirovo maltretiranje gđe. Andreje!! Užas kakav čovjek - komentirala je.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Damir se svojom nekulturom i primitivizmom izblamirao pred cijelom nacijom gledatelja Neka se postidi samoga sebe ako imalo ima stida! - napisala je gledateljica koju je posebno zasmetalo Damirovo ponašanje, a s njom se složila još jedna obožavateljica showa:

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Damir bi trebao ozbiljno poraditi na sebi, na bontonu, poštovanju prema starijima, itd..... vrlo nekulturan, nepristojan, bezobrazan. To kako se ponaša nije ni duhovito, ni smiješno, već žalosno. Mislim da se nakon ove emisije možeš samo sramiti, ako je to njegovoj supruzi zabavno, onda još gore. Djeca iz vrtića se ne bi tako ponašala. Napravio si sebi pravu antireklamu - zaključila je. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Marko je za predjelo ponudio male pizze, a svima je otkrio kako je tajna dobre pizze zapravo u tijestu. „Pizza je bila super okusa, pogodio je sve što volim i stvarno je bilo super!“ pohvalila je Rea, dok je Damir izjavio: „Fino, teško je bilo odoljeti!“

Za glavno jelo domaćin je servirao punjenu piletinu s kroketima i umakom od gljiva te preslanu salatu, što su svi komentirali.  „Izgleda jako primamljivo, ali jelo je bilo ogromno, bilo ga je previše“, primijetila je Rea, a isto je mislila i Andreja.  Kao šećer na kraju Marko je servirao tortu od malina i čokolade koja je većini bila ukusna. Gosti još nisu ni dovršili jelo, a onda je na večeru došlo iznenađenje – kopija Miše Kovača, pjevač s kojim se ekipa dobro zabavila i glasno zapjevala. 

Na kraju večeri Damir je Marku dao desetku, kao i svima dosad, a Rea ga je ocijenila devetkom jer joj je Mirkova večera bila malo bolja. Mirko mu je dao ocjenu 9 zbog preslane salate, a Andreja mu je zbog toga dala osmicu. Tako je kuhar Marko zaradio 36 bodova, što nije bilo dovoljno da prestigne vodećeg vatrogasca Mirka s 38 bodova. „Nisam očekivao pobjedu, počastit ćemo se svi skupa. Svima su nam bila vrhunska jela i ne smatram sebe pobjednikom nego sve nas“, zaključio je pobjednik Mirko za kraj. Idući tjedan 'Večera za 5 na selu' odlazi u Liku, stoga nove zanimljive epizode ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!

VIDEO Ivana Mišerić podijelila internet zbog - salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna

 

Komentara 6

DU
Duka
21:59 06.11.2021.

Žalosno da se tako nešto pokaže na RTL - u . Damir nije uračunljiv to je slučaj za psihijatriju . A RTL televizija ako nema ništa ljepše za prikazati ne mora ni takve budalaštine

AN
ANNY
16:29 06.11.2021.

Mislim da on niti nije svjestan svog ponašanja, jer nema pojma što je to dobar odgoj, pristojnost, kultura komunikacije, uz veliku podršku svoje supruge .Jako žalosno za taj mladi par.

DU
Deleted user
14:37 06.11.2021.

njegove upadice bile su i dosadne i neumjesne i bezobzirno bezobrazne, nekulturne... a on izgleda ne shavaća da nije ni smješan ni zabavan :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije