Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila i poznate

VIDEO Urnebesno! Nikolina Ristović dopustila kćerkici da je našminka

Nikolina Pišek
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
27.04.2020.
u 19:14

Podsjetimo, voditeljica ne odustaje od glamura ni u kućnoj karanteni, pa je tako svojim pratiteljima podijelila neke savjete kako da im kosa izgleda savršeno iako nemaju mogućnosti posjetiti frizerski salon.

Voditeljica Nikolina Ristović objavila je video i obožavateljima pokazala kako izgleda nakon što je dopustila kćerkici Uni Sofiji da je našminka. 

Malena joj je podočnjake naglasila highlighterom, jedno oko više našminkala od drugog te precrtala usne. Video je nasmijao i mnoge poznate kao što su arhitekt Ante Vrban i pjevač Tony Cetinski. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beauty #bestoftheday

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

 

Podsjetimo, voditeljica ne odustaje od glamura ni u kućnoj karanteni, pa je tako svojim pratiteljima podijelila neke savjete kako da im kosa izgleda savršeno iako nemaju mogućnosti posjetiti frizerski salon.  Nikolina se odlučila za malo nekonvencionalan način kovrčanja kose, pa je pokazala kako koristi najlonke da bi postigla krupne i glamurozne kovrče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy and chic Easter Day..! #ostanidoma #easterathome

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

 

Naime, svaku nogavicu je omotala oko svoje duge kose i napravila čvor. Najbolji učinak, kaže, oni koji se odluče za ovu metodu imat će ako ostave najlonke u kosi preko noći te sve rasplete tek ujutro. Ristović svakodnevno uveseljava pratitelje fotkama na društvenim mrežama, a osim inspirativnih modnih kombinacija objavljuje i slike s djecom, kućnim ljubimcem, a na svima izgleda odlično. 

Ipak, nisu svi uvijek oduševljeni slikama koje objavljuje.  - Jeste li vi sestra Nevena Ciganović? - napisala je jedna pratiteljica nedavno. Htjela je, čini se, sugerirati kako Nikolina sliči na Cigija koji ne skriva da se podvrgnuo brojnim estetskim zahvatima. Nikolina je na ovo samo odgovorila: "Nevena Ciganovića bi bilo gramatički korektno. Ali pretpostavljam da previše očekujem."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije