Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Gledatelji kritiziraju Lidiju: Pa tko je tebi dao diplomu?

Brak na prvu
Foto: RTL
1/5
09.04.2020.
u 08:00

Na društvenim mrežama gledatelji su kritizirali Lidiju i komentirali kako ih je iznenadilo da je profesorica hrvatskog imala gaf u izražavanju.

Lidiju Stević gledamo u showu „Brak na prvu“ u kojem su je stručnjaci spojili u bračnu zajednicu s Alenom Topićem, ali par nikako ne pronalazi zajednički jezik i neprestano se svađaju. Njihov odnos pokušava spasiti stručnjak u showu Boris Blažinić i u utorak im je u emisiji dao nekoliko savjeta. I Alenu i Lidiji Boris je ukazao što moraju popraviti u svojoj komunikaciji, a Lidija je ocijenila kako ju je Boris dobro pročitao. Lidija je tijekom emisije pričajući o svojim problemima sa 'suprugom' Alenom rekla je sljedeće: 

- U našem odnosu nedostaje uvažavanje, čujenje i poštivanje granica. Na društvenim mrežama gledatelji su kritizirali Lidiju i komentirali kako ih je iznenadilo da je profesorica hrvatskog imala gaf u izražavanju.

- Sluh profesorice, sluh. Ne znam tko ti je dao diplomu ali tko god da je treba mu dati otkaz. Bože tko je njoj dao diplomu – bili su neki od komentara gledatelja. 

Ključne riječi

Komentara 14

AD
adminka
08:37 09.04.2020.

ženska niti ne govori, ona svaki puta sikče a raditi pred kamerama onakve ulične gegove i za sebe misli ti da je neko ..pa bolji je onda ovaj Dalmoš koji ju lipo pita koliko joj cm treba:-))

TK
Ten-kre
11:25 09.04.2020.

Spomenut ću izjavu moga kolege doktora koji je pravi dr. a ne ovi tzv. bolonjski mr. i dr. kada sam ga upitao kako netko prirodno gulp uspije doći do diplome? Odgovor: pa zar misliš da samo pametni završavaju, takvih je malo najviše ih je upornih. E jbg. ja bio lijen.

Avatar 1ofthem
1ofthem
09:37 09.04.2020.

Znači , prvo i osnovno ako radi s djecom trebala bi ići na psiho analizu jer takva osoba takve eksplozivne naravi ne moze raditi s djecom niti može ih išta naučiti , ja bi prvi ispisao djete iz škole di ona predaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije