Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodgovorno ponašanje

Tereza Kesovija zgrožena prizorom s Dolca: Nemaju ni masku, ni rukavice

Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
1/4
08.04.2020.
u 20:17

Pjevačica se pridržava svih mjera tijekom ove pandemije koronavirusa i zato je ljuti kada vidi građane koji se neodgovorno ponašaju.

Naša glazbena diva Tereza Kesovija strogo se pridržava mjera propisanih u vrijeme pandemije koronavirusa i s obzirom na to da i sama spada u rizičnu skupinu svjesna je koliko je situacija ozbiljna. Zato ne skriva koliko je ljuti što se određen dio ljudi ne pridržava propisanih mjera.

- Izuzetno mi teško pada ova situacija. U prvom redu nedisciplina pojedinaca. Evo, nedavno sam vidjela na HRT-u slike s tržnice Dolac: dva starija gospodina nonšalantno šeću tržnicom s rukama na leđima. Ni maske ni rukavice, usput glasno pričaju i pljuckaju. Mladi novinar zaustavi jednog od njih pitanjem: Zašto nemate masku i rukavice?, na što ovaj prilično drsko odgovori: A zašto?Tko ste vi i čime se bavite da bih ja vama morao odgovoriti?- izjavila je Kesovija za Slobodnu Dalmaciju i poručila svima da slušaju upute nadležnih službi koje daju sve od sebe da se zaustavi širenje virusa.

Njezina obitelj i prijatelji donose joj namirnice kako ne bi izlazila iz kuće, a pjevačica kaže kako joj nije nimalo dosadno u karanteni jer redovito komunicira s obožavateljima i čita. Kaže kako će sve ovo proći i nada se da ćemo shvatiti kako nam je neophodan Imunološki zavod i da nada se da ćemo svi nešto naučiti iz ovoga. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

IV
ivicin
20:27 08.04.2020.

prva pjesma u bg...prijatelji stari gdje ste...odgovorno ponasanje ???

HR
hrvoje367
21:04 08.04.2020.

Dosadna babuskara pametuje.

RE
RedTree
22:51 08.04.2020.

Kinezi i Ameri tvrde da su maske ključne uz socijalno distanciranje. U Austriji se ne može ući u trgovinu bez maski, još se dijele na ulazu. Uvijek nešto izleti ili na nekog ili na površinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije