Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško se toga riješiti

Danijela Dvornik se vratila u Sutivan i suočila se s velikim problemom u kući koju je obnavljala četiri godine

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/6
27.10.2021.
u 22:00

Prva godina je bila super i nije se ćutila nikakva vlaga, no prošle godine počela se pojavljivati i širiti, ispričala je Danijela i zamolila svoje pratitelje na Instagramu da joj pomognu s ovim problemom.

Danijela Dvornik odlučila se preseliti iz Zagreba u Sutivan na Braču gdje je zadnje četiri godine s puno ljubavi i pažnje uređivala obiteljsku kuću koja je dosad bila njezina ljetna oaza. Nakon što joj se kći Ella iz Zagreba preselila u Istru i kod Danijele se pobudila želja da napusti metropolu i preseli se u mirnije okruženje i zato je nedavno spakirala sve stvari iz svog zagrebačkog stana i vratila se u Sutivan, ali tamo ju je dočekao jedan problem s kojim se susreću brojna kućanstva i o tom problemu pričala je u videu koji je objavila na Instagramu.

Naime, Danijela u kuhinji ima problema s vlagom na zidovima i o tome je pričala u videu, a prije toga je pitala svoje pratitelje na Instagramu da joj podijele svoja iskustva s vlagom i otkriju kako su riješili taj problem. - Prva godina je bila super i nije se ćutila nikakva vlaga, no prošle godine počela se pojavljivati i širiti. Taman sam sve uredila i onda se to pojavilo. Tražila sam rješenje od majstora i stručnjaka i nekoliko rješenja mi je ponuđeno - rekla je Danijela u videu i dodala kako nijedno od tih rješenja u njezinom slučaju nije baš izvedivo. Prvo rješenje zahtijeva da se svi kuhinjski elementi pomaknu i da se zidovi premažu određenom emulzijom i onda se opet preko njih prijeđe bojom.

 

 

Danijela kaže kako nakon četiri godine jednostavno nema više živaca ni volje za takve pothvate. Drugo rješenje koje joj je ponuđeno je aparat koji se uključi u struju i skuplja vlagu iz zidova, a rješenje koje bi imalo najviše uspjeha je to da se promijeni izolacija na temeljima kuće što je kod Danijele teško izvediva misija jer joj se na njenu naslanja susjedova kuća.

VIDEO Alec Baldwin na filmskom setu pucajući iz rekvizita ubio direktoricu fotografije i ranio redatelja

 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
22:41 27.10.2021.

Nađi krtičnjak, stavi nos na njega. Uzmi čaşu vode i poljevaj se po glavu i govori riječi.. "odstupi vlago od duše krštene i kuće ove" Vidoviti Milan.

AD
adminka
23:52 27.10.2021.

Njeni problemi su i naši problemi, a lova sa interneta koju skupi je samo njena! E pa ne može tako? Di su pare?

DU
Deleted user
05:58 28.10.2021.

Evo me odmah slomilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije