Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Gledatelje naljutilo ponašanje jedne natjecateljice: 'Ona je škrtica, kalkulira. Baš je jadna'

Foto: RTL
1/10
20.05.2022.
u 10:25

Gledatelji popualrnog showa 'Večera za 5 an selu' u komentarima na Facebooku istaknuli su da im se ne sviđa ponašanje natjecateljice Ružice, ali da se niti domaćica Ivana nije držala onoga zbog čega je svojim kolegicama davala nižu ocjenu.

U jučerašnjoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila Ivana, a svojim je gošćama ponudila spoj tradicijske i moderne kuhinje te potpuno opuštenu atmosferu. Ivana je za predjelo pripremila platu s domaćim narescima, namaz od čvaraka i pogačice. Za glavno jelo su bile pohane rolice od piletine s rižom i povrćem, a za desert su bile zapečene palačinke sa sirom. Svojom večerom mlada domaćica zaslužila je 37 bodova te se nalazi na drugom mjestu.

Gledatelje showa posebno je zasmetala ocjena 8 koju joj je dala Ružica zbog suhe piletine.

– Ružica je najgoru večeru napravila, a daje male ocjene da ona pobijedi… Baš je jadna– napisala je jedna osoba. 

- Očekivao sam da će Ruža biti pravednija, ali vratilo joj se – dodala je druga osoba.

– Ova Ružica je škrtica. Kalkulira. Ekipa sve pohvale, gledam ih s užitkom – pisali su.

– Sve mi se čini da Ružica dalje najlošije ocjene jer je prva kuhala pa pokušava sebi naštetiti pobjedu, ali se preračunala – zaključili su. 

Foto: Facebook screenshot
Gledatelji su imali komentare i na Ivanu. Ono što im se nije svidjelo jest njezin odabir jela.

– Ivana koja cijeli tjedan zamjera kolegicama da se ne drže tradicije, pa daje niže ocjene, gle sada, napravila je 'tradicionalne' pileće rolice i još 'tradicionalnije' palačinke. Obična, svakodnevna, nemaštovita večera! - napisala je jedna gledateljica. 

Foto: Facebook screenshot
Inače, ovaj tjedan u emisiji kuhaju natjecateljice iz Koprivnice i Đurđevca. Na vodećoj poziciji je trenutno Lidija koja je kuhala u utorak. Ružica koje je započela tjedna ima jednako bodova kao i Ivana njih 37, a Željka je na začelju s 36 bodova. U današnjoj emisiji kuha Jadranka.

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije