Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslava rođendana

Gerard Pique u luksuznom terencu snimljen ispred Shakirine kuće u društvu sinova Sashe i Milana

Barcelona: Gerard Pique sa svojim sinovima Sashom i Milanom
Foto: GTRES
1/7
24.01.2023.
u 10:30

Nogometaš Gerard Pique je u svom luksuznom terencu marke Range Rover stigao ispred doma kolumbijske pjevačice zajedno sa sinovima i to na proslavu Milanovog 10. rođendana.

Proteklih dana nogometaš Gerard Pique (35) i pjevačica Shakira (45) ponovno pune medijske stupce svojim javnim prepucavanjem koje je uslijedilo nakon što je Shakira u svojoj novoj pjesmi  odlučila prozvati svog bivšeg partnera zbog prevare s 23-godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti nakon 11 godina veze tijekom koje su dobili dvojicu sinova - Sashu (7) i Milana (10). 

Iako su privatno 'na ratnoj nozi' Shakira i Pique odlučili su zbog dobrobiti djece nadići privatne trzavice i prije svega biti odgovorni roditelji svojim dječacima. Upravo to potvrđuju fotografije Gerarda Piquea ispred Shakirine kuće. Naime, nogometaš je u svom luksuznom terencu marke Range Rover stigao ispred doma kolumbijske pjevačice zajedno sa sinovima i to na proslavu Milanovog 10. rođendana. Pique je u Shakirin dom ušao kroz kuću svojih roditelja s kojima Shakira dijeli prostor.

Foto: profimedia

Kasnije se Pique odvezao u svom automobilu s jednim od sinova na suvozačkom mjestu ne skidajući osmijeh s lica. Podsjetimo,prema pisanju španjolskih medija Shakira je otkrila da joj je dragi nevjeran i to zbog teglice s džemom.

Naime, nakon jednog od svojih poslovnih putovanja, Shakira je došla kući i htjela se zasladiti džemom koji obožava, za razliku od Gerarda koji to ne jede zbog svog posebnog režima prehrane, a isti ne vole ni njihova djeca. Međutim, pjevačica je otvorila frižider i shvatila da je netko konzumirao dok je nije bilo. Odmah joj je postalo jasno da u njihovu kuću dolazi netko drugi. U jednom od intervjua na novinarsko pitanje što je tražila kada je otvorila frižider Shakira je odgovorila: 'Istinu'. Navodno je krah dugogodišnjeg odnosa s Piqueom utjecao i na Shakirin odnos sa svekrvom koja joj je susjeda. Pjevačica je na svoj balkon postavila lutku vještice i usmjerila je prema kući bivše svekrve. Njezin bizaran potez navodno je zabrinuo Piqueovu obitelj, a vješticu nabodenu na metlu prva je uočila njegova majka, Montserrat Bernabeu.

Inače, Shakira u pjesmi pjeva i kako je Gerard "zamijenio Rolex za Cassio te Ferrari za Twingo", a Pique je na pjesmu odgovorio prvo u svojoj emisiji 'The Kings League' gdje je rekao kako ima ugovor s Casiom, a jednom je prilikom na posao stigao u bijelom Twingu čime je odlučio pokazati kako ga njezine riječi ne diraju.

Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. zbog njegove nevjere, a u prosincu je u javnost izašla i snimka koja pokazuje kako je Pique imao drugu puno prije nego li je Shakira za to saznala. U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom, 23-godišnja studentica Clara Chia Marti je prošla iza njegovih leđa. Taj intervju snimljen je u Piqueovoj kući deset mjeseci prije prekida sa Shakirom, što znači da je Clara bila u njihovoj kući u kojoj je u tom trenutku i dalje živjela glazbenica. 

VIDEO Srbi za prvi ples često biraju hrvatske izvođače, a ove njihove pjesme mladenci najviše traže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije