Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apstinencija

Gerard Butler: Paranoičan sam! Nema više seksa kao nekada

butler
AFP
16.05.2010.
u 13:30

Glumac kaže da je do sada vješto skrivao svoj ljubavni život, a tako želi da bude i ubuduće. Dodao je nitko nije znao za njegove dvije veze dvogodišnje veze jer ih je znao sakriti, a i djevojke su šutjele.

- Nema više seksa kao ranije - požalio se slavni glumac britanskom Nowmagazineu. Je li upravo to razlog što već danima ne silazi s jahte usidrene u Dubrovniku? Samo tjedan dana unazad ludo se provodio po Beogradu, najčešće u društvu zanosne manekenke Martine Rajić. Govorilo se kako su njihove slike po novinama razljutile producente kao i njegov menadžment, jer umjesto na film, Butler je bio usredotočen na ludi beogradski noćni život. No, ni Butleru se nisu svidjeli Martinini intervju i dvosmislene izjave kao ni zajedničke slike po novinama.

- Ševim se tek ponekad, onako, s vremena na vrijeme. Postao sam paranoičan jer djevojke s intimnim detaljima izlaze u javnost, a to mrzim - žali se Gerard.

Gerard kaže da je do sada vješto skrivao svoj ljubavni život, a tako želi da bude i ubuduće. Dodao je nitko nije znao za njegove dvije veze dvogodišnje veze jer ih je znao sakriti, a i djevojke su šutjele.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar deziderij
deziderij
20:42 16.05.2010.

Ovo je jedan tako napet članak da sam se sav naježio, ma kakvi naježio, evo sam počeo drhturiti od uzbuđenja. Takvu tajnu saznati od ovog Butler-batlera je nešto što se ne doživljava svaki dan. Em je paranoičan em više nema sexa kao nekada pa je jadan sav skrušen - ne silazi s jahte. Autor ovog članka je sigurno ponosan što nas je izvjestio o \"mukama\" ovog batlera ili Butlera, koji si umišlja da je neka zvijezda a ovo piskaralo ovim tekstom misli kako je novinar od formata. Idiot koji piše o idiotima.

OB
-obrisani-
08:03 17.05.2010.

Kad me nesto ne interesira necu nicitat...A sto tebi bi da citas kad ti je nezanimljivo ..Frustracije,koje su te dovele do toga... ? !!! Gerard je poznati glumac i slavan...Ne morate ga volit,ali cemu pljuvanje po covjeku koji je samo koji je samo rekao ,kakv je ....Iskren je ,makar ovom izjavom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije