Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

George Clooney je velikodušan, evo kako je nagradio 14 prijatelja

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.12.2017.
u 08:00

Priča koja se dogodila prije četiri godine tek sada je izašla u javnost, a George se svojim prijateljima htio zahvaliti na podršci. Na večeri je George imao i dirljiv govor u kojemu se dotakao vremena kada je bio u besparici

Studeni 2013. godine zauvijek je ostao u sjećanju prijateljima glumca i redatelja Georgea Clooneyja kada im je u znak zahvalnosti na prijateljstvu darovao milijun dolara.

I to čak četrnaest osoba istu svotu novca, podijelio je nedavno s medijima ovaj dugo čuvani događaj od javnosti prijatelj i Georgeov suradnik Rande Gerber. 
– Jedan dan samo nam je došla grupna poruka od Georgea da smo 27. studenoga pozvani kod njega na večeru. Nismo ni slutili što dalje slijedi – izjavio je poduzetnik i suprug Cindy Crawford. A uslijedili su šok i nevjerica. Na večeri, svakog prijatelja dočekao je crni kovčeg pun novčanica od 20 dolara. I tako njih 50.000 posloženih u aktovku. Gerber je rekao kako je nakon toga 56-godišnji oskarovac započeo dirljivi govor.

– Kad sam došao u Los Angeles graditi karijeru, spavao sam na kauču i da nije bilo vas, ne bih bio ovo što danas jesam. Imao sam veliku sreću što sam u tim teškim trenucima upoznao svakoga od vas i zato vam se želim zahvaliti. A sada otvorite ovo pred vama – rekao je George na večeri. 

– Možete zamisliti četrnaest muškaraca za stolom pod istim šokom – pokušao je dočarati Rande Gerber taj trenutak prije četiri godine. George je za svaki poklonjeni milijun platio porez, tako da su dečki s večere otišli ne samo punog želuca već i punih džepova.

1/18

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije