Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERACIJA

Aleksandra Grdić prije vjenčanja popravila lice botoksom i hijaluronskim filerima

Boris Kosmač i Aleksandra Grdić
Foto: Facebook
1/10
13.12.2017.
u 15:04

Operaciju je napravila doktorica Irina Rajković, koja je miss Hrvatske 2003. botoksom popeglala boru na čelu te nabore između i oko očiju. hijaluronskim filerima poravnala je i bore oko usana.

Aleksandra Grdić (36) za šest mjeseci vjenčat će se za dečka Marka Šijakovića (33) s kojim ima dvoje djece, kći Amber i sina Nou.  Kako bi što bolje izgledala, odlučila ponovno otići pod nož, a tamo ju je odveo Boris Kosmač u svojoj emisiji Celebrity makeover.

Operaciju je napravila doktorica Irina Rajković, koja je miss Hrvatske 2003. botoksom popeglala boru na čelu te nabore između i oko očiju. hijaluronskim filerima poravnala je i bore oko usana.

Inače, Grdić se po Kosmačevim riječima želi vratiti na modnu scenu, s koje se povukla posljednjih godina, pogotovo nakon što je rodila.
Aleksandra Grdić nikad nije bježala od činjenice da je išla na plastične operacije. O tome je progovorila prije četiri godine za InMagazin Nove TV.

- Mislim da su meni te plastične estetske operacije savršene u određenim godinama i da samo ljude mogu usrećit. Muškarci lažu, vjerujte mi. Ja znam 90 posto doktora, većina njih obilazi doktore i raspituje se, radi operacije tako da su muškarci i žene u tome ravnopravni - rekla je tada Grdić.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Komentara 8

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
18:10 13.12.2017.

Kakve je" bitke" prošla,dobro da može hodati.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
20:15 13.12.2017.

Treba samo pogledati par "fantastičnih" uradaka botoksa u internetu i na televiziji, te svakom odmah postaje jasno da to u današnje vrijeme još špricaju samo mentalno zaostale osobe…

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:19 13.12.2017.

A kako popeglati dušu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije