Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iMALA JE JAKE BOLOVE

Gabrijela iz 'Gospodina Savršenog' završila u bolnici, a podršku joj pruža dečko

Foto: Instagram/screenshot 24sata
1/9
05.12.2019.
u 13:32

Dodala je da je trenutačno na infuziji, ali i da se prehladila, no podršku joj pruža dečko Romano koji je svakog dana posjećuje u bolnici.

Gabrijela Divković bivša je natjecateljica showa ''Gospodin Savršeni'', a prije nekoliko dana zbog jakih bolova završila je u bolnici. 

– Još sam u bolnici. Hvala svima koji brinete. Ne znam što mi je i od čega bolujem – napisala je Gabrijela na društvenim mrežama.

– Imala sam jake bolove u trbuhu i temperaturu, no ignorirala sam to. Sve je eskaliralo u subotu navečer kad sam odlučila otići na hitnu pomoć. U bolnici su mi napravili sve pretrage i ustanovili da se vjerojatno radi o upali bubrega. Na promatranju sam i dalje – otkrila je Gabrijela za 24 sata i rekla kako se u bolnici nalazi već šest dana. 

Dodala je da je trenutačno na infuziji, ali i da se prehladila, no podršku joj pruža dečko Romano koji je svakog dana posjećuje u bolnici.

Gabrijela je nedugo nakon sudjelovanja u showu pronašla dečka, a Romana je poznavala i prije ''Gospodina Savršenog'', no tada nije bila zainteresirana za dečke. 

Komentara 1

TM
trade_mark
16:29 05.12.2019.

Ak si u bolnici, onda šuti i liječi se. Kaj svi moramo znat di si?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije