Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Nova ljubav ili? Nuša nakon prekida sa 'Savršenim' snimljena s kandidatom drugog TV showa

Nuša i Matej uživali su u zajedničkom druženju, a koji je bio povod njihova sastanka, za sada nije poznato
11. studenoga 2019. u 12:10 1 komentara 60191 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/7

Slovenka Nuša Rojs ovih je dana ponovno u Zagrebu. Nuša je snimljena u jednom zagrebačkom lokalu u opuštenom razgovoru s Matejem Mlađenovićem, inače ovogodišnjim kandidatom showa ''Ženim sina''.

Silvia i novi dečko Antonio potpuna suprotnost Nije dugo patila! Savršeni ju je odbio, a sad je u zagrljaju mladog domaćeg glazbenika

Nuša i Matej uživali su u zajedničkom druženju, a koji je bio povod njihova sastanka, za sada nije poznato. Poznato je tek da ih osim sudjelovanja u TV showovima veže i ljubav prema glazbi. Biti pjevač, svirati i pisati pjesme ono je čemu Matej teži i što želi raditi cijeli život. Iako žudi za karijerom, Mateju je obitelj na prvom mjestu. – Idealna žena za mene mora biti zgodna i jaka, žena koja će mi biti oslonac i koja pristaje živjeti na selu – otkrio je uoči showa Matej. Je li svoju idealnu ženu pronašao u Nuši ili je na pomolu neka nova glazbena suradnja, pokazat će vrijeme.

 | Autor : Promo Foto: Promo

Inače, atraktivna Slovenka nakon prekida s Mijom Matićem potpuno se posvetila sebi i svojoj karijeri. Trenutačno sprema svoju prvu pjesmu na hrvatskom jeziku ''Sudbinu samo nebo piše''.

što se događa? Hana Rodić u centru Zagreba uhvaćena s novim Gospodinom Savršenim

Podsjetimo, ljubav Mije Matića i Nuše Rojs planula je tijekom showa ''Gospodin Savršeni'', no romansa nije dugo potrajala.
 – Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje, nažalost nije bilo tako. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Napravila sam sve što je bilo moguće s moje strane i, molim vas, ne sudite, ne pitajte me ništa... Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme – napisala je tada Nuša.

Iskrena Nušina suparnica iz 'Gospodina Savršenog' priznala da je povećala usne

Svoju stranu priče iznio je i Mijo. – Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše – priznao je Savršeni. Dodao je kako ga je Nuša u showu "Gospodin Savršeni" privukla jer je dijelila s njim interese, od strasti prema glazbi do strasti prema vježbanju. – Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti – kazao je Mijo.

propala romansa Nuša se od prekida s 'Gospodinom Savršenim' oporavlja na plaži: 'Ništa nije izgubljeno'

U intervjuu za Večernji list priznao je i kako nije bio spreman odnos s Nušom dići na višu razinu. – Nuša je bila spremna doći u Zagreb, tada je bila u potrazi za poslom i gledala je kako se baviti glazbom. Za mene je to bio velik korak, za koji nisam bio spreman. Shvatio sam to tijekom vremena koje sam proveo sam sa sobom, kad sam želio sabrati sve misli i osjećaje. Kao što sam već rekao, osjećao sam se emocionalno prazno i jedva sam čekao vratiti se svojem životu, treningu, poslu i prijateljima… – istaknuo je Mijo i dodao da je sa svim kandidatkinjama u dobrim odnosima i nije požalio što je odabrao Nušu.

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

Učenici prvog dana škole
POTVRDILO MINISTARSTVO
Stigla je konačna odluka: Učenici idu na tjedan dana dulje zimske praznike ove godine
Zaklada Novo Sutra
Altruizam, a ne egoizam
Projekt koji će pogurati čitavu generaciju mladih
  • Avatar dr. Evil
    dr. Evil:

    Pitanje je da li je ona požalila šta je tebe odabrala