Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarna sezona

Frano Ridjan u Supertalentu će pokazati novi imidž: Supruga se smije

Zagreb: Održana humanitarna ve?er za pomo? 12-godišnjem Franji
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
21.09.2023.
u 07:00

Nisam odlučio ja, odlučio je naš stilist Marko Grubnić u dogovoru sa šeficom šminke Martinom Novaković. Nisam imao izbora! - rekao je Frano na temu promjene imidža

Nova sezona showa "Supertalent" na Novoj TV se počinje prikazivati u nedjelju 24. rujna, a ova jubilarna deseta sezona priprema gledateljima brojna iznenađenja. U voditeljskoj ulozi opet ćemo gledati dobro uigrani dvojac - Igora Mešina i Franu Ridjana

- Iščekivanje prve emisije donosi slatku napetost, a treme nema kad smo sve audicijske emisije snimili tijekom ljeta i naši kolege montažeri rade sjajan posao. Vesele me reakcije, pogotovo na pojedine točke koje će uistinu biti šokantne za određene generacije. Od mene možete očekivati punu predanost timu Supertalenta, ali prije svega apsolutnu podršku svim kandidatima. Dodam li tome novi imidž, za sada izgleda kao nešto što do sada niste vidjeli - ispričao je Frano.

U novoj sezoni gledateljima će predstaviti i svoj novi imidž, za koji se nije sam odlučio, ali otkrio je na čiji nagovor je došlo do promjene i kako novi izgled komentira njegova supruga. 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Nisam odlučio ja, odlučio je naš stilist Marko Grubnić u dogovoru sa šeficom šminke Martinom Novaković. Nisam imao izbora! Supruga se kao i ja smije jer moja brada prirodno ne izgleda tako. Puno na njoj moraju raditi, ali me zabavlja. Čim snimanje završi, ja se obrijem pa me Marko grd - ispričao je Frano za Dnevnik.hr.

Ljeto je za ovog televizijskog voditelja bilo ispunjeno radnim obavezama, ali uspio je i odmoriti se i otkriva gdje je sve bio. 

- Uspjeli smo spojiti 15 dana koliko je moja supruga imala pravo iskoristiti i uživali. Murter, Korčula, Zadar. Sad se čini kao da je bilo prošle godine - ispričao je voditelj i otkrio što još sve gledatelji mogu očekivati od njega u jubilarnoj, desetoj sezoni popularnog showa. 
- Od mene mogu očekivati punu predanost timu Supertalenta, ali prije svega apsolutnu podršku svim kandidatima. Dodam li tome novi imidž, za sada izgleda kao nešto što do sada niste vidjeli! - kaže Ridjan. 

VIDEO Promocija knjige Aleksandra Stankovića: 'Depresija je bolest s 1000 lica, ja sam je prigrlio' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BP
Besposlen pop
08:53 21.09.2023.

Kako je ovaj antipatičan! Pokušava, trudi se, ali mu nikako ne ide..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije