Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVJEZDANI PAR

Franka pokazala kako Vedran i ona uživaju sa sinčićem u Zagrebu: 'Ključ života'

Vedran Ćorluka i Franka Batelić
Foto: instagram.com/frankaofficial
1/4
05.11.2020.
u 13:36

Bivši reprezentativac Hrvatske svaki slobodni trenutak koristi za odlazak u Hrvatsku kod svojih najmilijih, a Franka je na fotografiji pokazala kako se tata i sin igraju

Franka Batelić i Vedran Ćorluka protekle mjesece žive razdvojeno, budući da je pjevačica s njihovim 10-mjesečnim sinom Viktorom u Zagrebu, a Vedran u Moskvi, gdje igra za Lokomotiv.

Bivši reprezentativac Hrvatske svaki slobodni trenutak koristi za odlazak u Hrvatsku kod svojih najmilijih, a Franka je na fotografiji pokazala kako se tata i sin igraju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Deset mjeseci s njim. Ključ života", napisala je pjevačica. 

Par se nedavno uselio u kuću u Zagrebu koja se prostire na 1553 četvorna metra, nedaleko je od doma bivšeg premijera Ive Sanadera, a stručnjaci procjenjuju da ta jednokatnica vrijedi oko 15 milijuna kuna.  Podsjetimo, ljubav Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine tijekom izlaska na popularnom Zrću.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić
1/10

Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije