Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova prilika

Bahra iz 'Ljubav je na selu' odlazi van Hrvatske, dobila je zanimljiv posao

Bahra Zahirović
Foto: RTL
1/5
05.11.2020.
u 10:29

Prije nekoliko dana pisali smo kako se Bahra vraća na male ekrane i to u novoj sezoni serije 'Krv nije voda'.

Zagrepčanka Bahra Zahirović javnosti je najpoznatija iz showa 'Ljubav je na selu'. Gledateljima je odmah zapala za oko zbog svoje vedrine i optimizma, a nakon emisije postala je još veći hit na društvenim mrežama. 

Prije nekoliko dana pisali smo kako se Bahra vraća na male ekrane i to u novoj sezoni serije 'Krv nije voda'. Iako se čini kako je simpatičnoj Zagrepčanki krenulo bolje nego ikad, ona je nakon prvog vala korone i karantene, izgubila posao. Pomogla joj je i natjecateljica iz showa Ines Petrić. 

Bahra Zahirović
1/7

Međutim, čini se da će joj se napokon ostvariti želja o radu u inozemstvu. Naime, Bahra je našla posao u Češkoj, a radit će u tvornici igračaka LEGO.

- Idem raditi u Češku, u tvornicu LEGO kockica. Pakirat ću kockice u plastičnoj ambalaži u kutije. Oduvijek sam željela raditi vani jer je ovdje situacija jako loša. Voljela bih da svi koji to žele, odu u inozemstvo i tamo zarađuju za život - ispričala je Bahra za RTL.

Na zadnjem poslu je čistila urede, no nakon karantene, više im nije bila potrebna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije