Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se

Jesu li Davor Šuker i bivša Kraljica Hrvatske nešto više od prijatelja?

Foto: Marko Lukunic/Pixsell/Instagram
1/11
05.11.2020.
u 09:30

Plavokosa ljepotica osvojila je titulu Kraljice Hrvatske 2013. godine, a sada se okrenula pjevačkoj karijeri. Snimila je pjesme “Pronto”, “Atlantida” i “Hrvatice”.

Bivši nogometaš iz brončane generacije Vatrenih, Davor Šuker, sada predsjednik HNS-a navodno se već neko vrijeme viđa s bivšom Kraljicom Hrvatske, Kristinom Bralo.

Kako pišu 24 sata, Bralo ga je osvojila na prvu, ali o svojem odnosu ne žele javno govoriti. 

Plavokosa ljepotica osvojila je titulu Kraljice Hrvatske 2013. godine, a sada se okrenula pjevačkoj karijeri. Snimila je pjesme “Pronto”, “Atlantida” i “Hrvatice”.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Predsjednik HNS-a ne voli pričati o svojem privatnom životu. Poznato je da je bio u vezi s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, a zajedno su bili dvije godine. Prije nje je bio u vezi s tenisačicom Ivom Majoli, manekenkom Draganom Radoševič i španjolskom voditeljicom Anom Obregon. 

Podsjetimo, nedavno je dobro raspoložena i u pobjedničkom raspoloženju, 27-godišnja splitska manekenka Mia Franić pratila utakmicu između Hrvatske i Švedske s maksimirskih tribina, odnosno iz lože. Poslije se častila delicijama, a uspjela se fotkati i s Davorom Šukerom (52). Ipak, kazala je da ne postoji dodatna priča iza fotografije, već samo da oduvijek podržava Hrvatsku reprezentaciju.

 

 

Komentara 10

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
09:46 05.11.2020.

sta bi ona s njim radila nije najbogatiji i skrt je..

AN
Anemija
11:05 05.11.2020.

A zašto se Šuki ne oženi? Kakav je to momački život nakon 50-e?

DH
dalibor.hren
11:49 05.11.2020.

Zadnja hrvatska kraljica bila je Jelena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije