Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna mama

Franka očarala u kombinaciji za bakin 80. rođendan, pratitelji joj pišu: 'Kakvo tijelo imaš'

Foto: Instagram
1/8
06.08.2021.
u 15:02

Franka je prvo objavila fotografiju na kojoj pozira u zanosnoj crnoj dugačkoj haljini otvorenih leđa na jednom istarskom imanju, a potom na Insta Storyju otkrila i o kakvoj je prigodi riječ.

Pjevačica Franka Batelić ljetne dane već tradicionalno provodi u svojoj rodnoj Istri. Simpatična glazbenica uživa u druženju s obitelji, ali i obiteljskim okupljanjima. Jednim takvim pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu. Franka je prvo objavila fotografiju na kojoj pozira u zanosnoj crnoj dugačkoj haljini otvorenih leđa na jednom istarskom imanju, a potom na Insta Storyju otkrila i o kakvoj je prigodi riječ.

Foto: Instagram
Naime, Franka je sa svojim najbližima i suprugom Vedranom bila na proslavi 80. rođendana svoje bake Silvane Zustović. Za svoj outfit odmah je dobila pohvale. 

Foto: Instagram
"Najljepša", "Ljepotice", "Wow", "Koja seksi ženska i koja haljina", "Imaš savršeno tijelo", samo su neki od komentara ispod fotografije nastale na idiličnom imanju. 

Foto: Instagram

Koliko je vezana uz bakino imanje Franka je otkrila i prošle godine. - Imanje moje none Silvane na kojem su odrasle generacije i generacije obitelji. Na tom istom kamenu, na toj istoj zemlji odrasla sam i ja. Baš na ovoj travi na kojoj sada plešem plesat će i smijati se i moja djeca... To su te stvari zbog kojeg te toliko volim - živote moj. Hvala ti - istaknula je tada Franka. 

Foto: Instagram

Inače, Franka i Vedran Ćorluka nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a zajedno imaju i sina Viktora. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Mladenci su nakon crkve otišli na feštu u vilu Meneghetti gdje se nastavilo slaviti do ranih jutarnjih sati. Kumovi na vjenčanju bili su im Vedranov brat Hrvoje te Frankina prijateljica Stefani Vozila. Mladenka je nosila vjenčanicu Caroline Herrere, koju je kasnije zamijenila “laganijom” haljinom eNVy rooma. K

Podsjetimo, Vedran Ćorluka nedavno je nakon samo 13 dana napustio je posao pomoćnog trenera u Lokomotivu iz Moskve, a zatim je i obrisao društvene mreže. 'Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti, rekao je Ćorluka, a objavio je klub na službenoj stanici.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping avionom

 

Ključne riječi

Komentara 4

MM
Mamina maza
15:24 06.08.2021.

To je ona zubata? Jedna pjesma po desetljeću? Aaaahaaaa, da, sad se sjećam, ona je žena nogometaša.

DM
drazen.muhvic
15:46 06.08.2021.

Napokon je otkriveno zašto je Čarli dao otkaz u klubu! Baba Franke Zubović slavi ročkas!!!

Avatar Od Drine do Jadrana
Od Drine do Jadrana
17:08 06.08.2021.

Crvena buržoazija i njezina mladunčad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije