Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotografije

Nina Badrić otkrila je da je bila u Međugorju, pozirala u ležernom izdanju s minimalnom šminkom

Foto: reuters
1/14
06.08.2021.
u 12:30

Pozirala je u ležernom izdanju te je pokazala kako se za odlazak u Međugorje odjenula posve ležerno, u trenirku, top i tenisice – te pokazala da odlično izgleda i u izdanju u kojem je ne viđamo često.

Pjevačica Nina Badrić na društvenim mrežama otkrila je da je posjetila Međugorje. Nina je podijelila nekoliko fotki s izleta.

Pozirala je u opuštenom izdanju te pokazala kako se za odlazak u Međugorje odjenula posve ležerno, u trenirku, top i tenisice. Odlično izgleda i u izdanju u kojem je ne viđamo često. Na licu je imala minimalnu količinu šminke, a vidjelo se da uživa nasmiješena u zagrljaju prijateljice. 

Foto: Instagram

Na drugoj fotografiji koju je objavila slikana je s leđa te se može vidjeti kako kleči pred Gospinim kipom

Foto: Instagram

Inače, glazbenica je nedavno otkrila da je promijenila neke životne navike te da više ne jede meso. 

– Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože – rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. U nedavnom intervjuu za Večernji list kazala je i kako je ovo vrijeme pandemije doživjela kao blagoslov.

– Ovo vrijeme u kojem smo se našli doživjela sam kao blagoslov. Prihvatila sam situaciju i, kako je svima, tako je i meni. Osmislila sam svoj život drukčije i napravila mnoge stvari koje sve ove godine nisam stizala. Imala sam priliku konačno stati. Dane provodim mirno i bez stresa. Rano odem spavati, rano se budim i imam svoju dnevnu rutinu u kojoj mi ponekad i fali vremena da napravim sve što sam zamislila. Ne poznajem život bez rada. I vjerojatno nikada sama ne bih napravila rez u svome poslu da se ovo nije dogodilo. Shvatila sam da sam nedostajala sama sebi – rekla je Nina. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar FrancJunior
FrancJunior
13:39 06.08.2021.

Zasto ova "dama" nije pozirala gola u Medjugorju? Bila bi mozda onda i u nekim ozbiljnim medijima!

MI
Mislav28
13:07 06.08.2021.

Jel posjetila mamiće , tamo su i oni žive u bosanskom hotelu i troše hrvatsku lovu.

BE
berija
13:01 06.08.2021.

Vidiš, žena investira u budućnost. Još koju godinu pomagat će "prijatelji" s jahtama a poslije toga samo će joj Bog moći pomoći. Lukavo, lukavo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije