Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna

Franka Batelić pozirala u kupaćem kostimu i pokazala trudnički trbuh: Najljepša trudnica

Šibenik: Brojne zvijezde na predstavljanju novog albuma Željka Bebeka i njegovog sina
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
04.07.2022.
u 11:10

Franka Batelić svoje drugo dijete će roditi na jesen, a nije otkrila hoće li njezin stariji sin Viktor dobiti brata ili sestru.

Franka Batelić krajem svibnja otkrila je kako će ona i Vedran Ćorluka dobiti drugo dijete, a njihov sin Viktor postat će stariji brat. Sada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i vidi se njezin trudnički trbuh te je napisala: 

- Ja kad mi još koja trudnica kaže da je nosila sve svoje normalne,stare traperice do kraja trudnoće … napisala je i dodala hashtagove: #summer2022 #trbušastoljeto #taketwo #fashion #lookoftheweek. Njezini pratitelji na Instagramu su joj poručili kako je predivna trudnica. - Ma predivna si. Najbolji style ikad. Ajmee kako si slatkaaa. Najljepša trudnica - napisali su joj u komentarima, a ovako je prije nešto više od mjesec dana pjevačica najavila dolazak prinove. 

 

 

- Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata! - napisala je tada na društvenim mrežama. Kasnije je izjavila kako njezini dečki navijaju da im dođe curica te kako Viktor još nije svjestan što znači dobiti brata ili sestru, a kako će obitelj funkcionirati s bebom saznat će na jesen kad je Franki termin poroda. 

VIDEO Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: Ovo je cijena kave

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije