Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
62. Splitski festival

Iza kulisa na Prokurativama: Luka je od uzbuđenja pao, a Danijela Martinović razveselila se susretu s dragom osobom

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, Miroslav Lelas/Pixsell
1/14
04.07.2022.
u 09:05

Živahna atmosfera vladala je iza pozornice gdje su se svi htjeli fotografirati s Mladenom Grdovićem koji je sinoć otpjevao pjesmu "Vilo moja sva u bilom" i osvojio je za nju nagradu dijaspore.

Puno dobrih pjesama i još bolje zabave bilo je na sinoć održanom 62. Splitskom festivalu, na kojem su najviše razloga za slavlje imali Lorena Bućan koja je osvojila prvu nagradu žirija te Luka Nižetić čiju je pjesmu "Kad se rodiš usrid Splita" publika proglasila pobjedničkom. Luka je nakon izvedbe pjesme od uzbuđenja pao i malo ozlijedio nogu, a emotivan je bio trenutak u kojem se tijekom izvedbe ove pjesme spustio među publiku, a u zagrljaj mu je dotrčao njegov nećak Jozo, sin njegove sestre Petre koja zadnjih godina živi u Americi. 

Živahna atmosfera vladala je iza pozornice gdje su se svi htjeli fotografirati s Mladenom Grdovićem koji je sinoć otpjevao pjesmu "Vilo moja sva u bilom" i osvojio za nju nagradu dijaspore. Dok je primao nagradu, kratko je zamolio voditeljicu Doris Pinčić da se obrati publici i zahvalio obožavateljima i Splitu. Danijela Martinović imala je također razloga za slavlje jer je publika trećim mjestom nagradila pjesmu "Fortunata" koju je pjevačica izvela na sinoć održanoj finalnoj večeri, a nagrada je potvrda da je publici nedostajala zadnjih sedam godina, koliko je nije bilo na pozornici na Prokurativama.

Iza pozornice među prvima je Danijeli došao čestitati 19-godišnji Roko Rađa, sin Viktorije i Dina Rađe koji je krenuo košarkaškim stopama svog oca. Emotivan trenutak dok je Roko čestitao Danijeli, s kojom obitelj Rađa veže i prijateljstvo iz perioda dok je bila u vezi s Petrom Grašom, uhvatile su i kamere. Za Splićane je posebno emotivno nastupati na Prokurativama, pa je kod nekih bilo i malo treme. Ivo Perkušić zamolio je orkestar da počne pjesmu svirati ispočetka jer ga je obuzela trema, ali snažan pljesak publike vratio mu je samopouzdanje. 

 

Komentara 2

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
10:40 04.07.2022.

Rađa grašu, grašo čerku od huljića, huljić danijelu, a danijela sina od rađe... Gadljivo

DU
Deleted user
09:19 04.07.2022.

Luka je od uzbuđenja pao, a Danijela Martinović razveselila se susretu s dragom osobom, a inače zgodna i simpatična Doris Pinčić neodoljivo asocirala na Joker-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije