Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni brat

Ante Rebić pohvalio se fotkom s vjenčanja sestre Katarine koju rijetko pokazuje

Ante Rebić
Foto: Instagram
1/10
04.07.2022.
u 10:20

Osim Katarine,  Ante još ima i stariju sestru Mariju, no obje sestre uglavnom drži dalje od očiju javnosti pa i svojih društvenih mreža.

Sestra hrvatskog nogometaša Ante Rebića, Katarina Rebić ovog vikenda izrekla je svoje "sudbonosno da", a fotografije s vjenčanja objavio je Ante na svom Instagram profilu. 

U objavi na Instagramu koju je pokazao pratiteljima pozirao je sa sestrom koja je bila u jednostavnoj bijeloj vjenčanici i s buketom u rukama. Sestra i brat pozirali su ispred vrta ukrašenog bijelim cvijećem.

Foto: Screenshot

Inače, Ante rijetko objavljuje fotografije s obitelji stoga je ovo rijetka fotografija. Na njegovim društvenim mrežama uglavnom su fotografije s nogometnih terena i tek pokoja iz njegova privatnog života.

Osim Katarine,  Ante još ima i stariju sestru Mariju, no obje sestre uglavnom drži dalje od očiju javnosti pa i svojih društvenih mreža. No, Rebić je navodno vrlo blizak sa svojom obitelji.

Podsjetimo, šuška se kako je Rebić u vezi s lijepom Mostarkom Klarom. Prošle godine zajedno su provodili vrijeme u Grčkoj. Klara je objavila Story na kojem Rebić dobro raspoložen vozi automobil po Mikonosu, a na drugoj fotografiji zagrljeni su u društvu prijatelja. No, svoju ljubav sami još nisu potvrdili. 

VIDEO>>Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije