Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u obitelji

FOTO Poznati chef drugi put postao otac: 'Hvala ti dragi Bože'

Foto: Privatni album
1/12
09.04.2024.
u 16:25

Stjepan Vukadin je putem društvene mreže Instagram objavio da je njegova supruga rodila djevojčicu. Par već ima jedno dijete, sinčića Gabrijela, a sretni otac kaže da je oduvijek želio kćerkicu.

Član žirija showa MasterChef Stjepan Vukadin (31) svojim javnim nastupom izazvao je velike simpatije publike pred malim ekranima. Od pojavljivanja u popularnoj kulinarskoj emisiji, Stjepan privlači pozornost i privatnim životom. Nakon što je prije nekoliko mjeseci najavio kako obitelj očekuje drugo dijete, jučer je na Instagramu obavijestio pratitelje da je njegova supruga Katarina rodila djevojčicu. Na fotografiji postavljenoj na Instagram priči u fokusu su malene ručice tek rođene djevojčice. U lijevom donjem kutu slike Vukadin je napisao "Hvala ti dragi Bože" i priložio srce, a zatim otkrio datum i vrijeme rođenja. Najnovija prinova u obitelji Vukadin na svijet je stigla 8. travnja u 16:55. Ime djeteta još uvijek se ne zna.

 

Foto: Instagram screenshot

Par koji se vjenčao 2019. iz braka već ima jedno dijete, sinčića Gabrijela, a ponosni otac ne skriva oduševljenje dok govori o njemu: - Gabriel je dijete kakvo se samo poželjeti može. Pametno, razigrano, a u drugu ruku i mirno. U posljednje vrijeme samo zove tatu. Nema veće sreće nego čuti riječ ‘tata’ od svog sina - rekao je jednom prilikom za časopis Story.     

Posjetimo, Stjepan i njegova supruga vijesti da im stiže druga beba podijelili su na Božić prošle godine. Uz prekrasne fotografije u blagdanskom raspoloženju otkrili su da čekaju prinovu. O svemu je progovorio i u jednom intervjuu.

GALERIJA: Renata Lovrinčević Buljan sa sinom Bornom Buljanom, igračem Hajduka, na rivi pije kavu

1/10

- Dolazak druge bebe obilježit će nam 2024. i mislim da nema ljepšeg dara. Ljetos smo doznali da je supruga trudna, i to dok sam snimao u Zagrebu. Osjećaj je prekrasan! Termin je na proljeće, što je prilično blizu – rekao je chef, čiji je sinčić Gabriel jako uzbuđen zbog dolaska sestrice. – Gabriel je odmah prihvatio da mu stiže društvo i od početka mazi i ljubi mamin trbuh. U tome su nam puno pomogle i priče na tu temu, da ga pripremimo na to da će biti veliki braco. Nadam se da će tako i ostati i da neće biti previše ljubomoran – izjavio je te dodao:

- Supruga je u početku bila uvjerena da je dječak, pa tako i mi svi, ali ipak nas je jako pozitivno iznenadila vijest da čekamo curicu. Mogu reći da sam oduvijek želio djevojčicu jer baš me zanima taj osjećaj, svi kažu da otac i kći imaju tu neku posebnu vezu. Jedva čekam upoznati svoju princezu – ispričao je Vukadin.

Vezani članci:

Ljubavna priča Stjepana i Katarine povezana je s kuhinjom, jer ga je upravo ta strast prema kuhanju dovela do Katarine koju je, igrom slučaja, upoznao dok su oboje radili u istom restoranu. Stjepan je tada bio šef kuhinje, a Katarina je radila u računovodstvu. Zanimljivo, kuhanje Vukadinu nije uvijek bilo prvi izbor. Kao dječak odlučio je postati svećenik i s 14 godina ušao je u sjemenište.

Međutim, nakon nekog vremena, ljubav prema gastronomiji je ipak prevladala. Ubrzo je napustio sjemenište i upisao srednju kuharsku školu u Šibeniku kako bi se educirao i usavršio svoje vještine u kuhinji. Danas je jedan od najboljih chefova u Hrvatskoj, poznat po svom kreativnom pristupu kulinarstvu i izvrsnim jelima koja priprema. Uz to, kao član žirija popularne emisije Masterchef, postao je prepoznatljivo lice hrvatske kulinarske scene.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije