Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio pratitelje

Chef Stjepan Vukadin uz svoju božićnu čestitku otkrio sretne vijesti: 'Isuse dragi, hvala ti na svemu'

Foto: Privatni album
1/9
25.12.2023.
u 12:10

Inače, sa suprugom Katarinom ovaj kuhar rijetko objavljuje zajedničke fotografije i lijepe trenutke, ali zato često voli dijeliti fotografije njihova sinčića Gabrijela, kojeg, očito je, njegovi pratitelji jednostavno obožavaju

Naš poznati chef i član žirija u 'MasterChefu' Stjepan Vukadin (30) oduševio je sve svojom božićnom čestitkom. Naime, na fotografijama na kojima je pozirao sa svojom suprugom Katarinom i sinom, otkrio je da će uskoro će dobiti još jedno dijete.

- Sretan i blagoslovljen Božić od malo veće obitelji Vukadin. Isuse dragi, hvala ti na svemu! Velik si - napisao je Stjepan. Na fotografijama je pozirao sa svojom trudnom suprugom Katarinom i sinom. 

Inače, sa suprugom Katarinom ovaj kuhar rijetko objavljuje zajedničke fotografije i lijepe trenutke, ali zato često voli dijeliti fotografije njihova sinčića Gabrijela, kojeg, očito je, njegovi pratitelji jednostavno obožavaju. Ranije je odveo sina u svoj Il Ponte, restoran koji vodi u Trogiru, ali nisu išli na ručak, već u kuhinju. - Najslađi pomoćnik u kuhinji… Ma što pomoćnik, chef! – pohvalio se Vuki ispod objave iz kuhinje.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Stjepan se 2019. godine vjenčao s Katarinom s kojom ima sina Gabriela. Njihova ljubavna priča je povezana s kuhinjom, jer ga je upravo ta strast prema kuhanju dovela do Katarine koju je, igrom slučaja, upoznao dok su oboje radili u istom restoranu. Stjepan je tada bio šef kuhinje, a Katarina je radila u računovodstvu. No, život ga je zamalo odveo na sasvim drugačiji put. Kuhanje mu nije oduvijek bilo prvi izbor. Kao dječak je odlučio postati svećenik i s 14 godina je ušao u sjemenište.

Međutim, nakon nekog vremena, ljubav prema kuhanju je ipak prevladala. Ubrzo je napustio sjemenište i upisao srednju kuharsku školu u Šibeniku kako bi se educirao i usavršio svoje vještine u kuhinji. Danas je jedan od najboljih kuhara u Hrvatskoj, poznat po svom kreativnom pristupu kulinarstvu i izvrsnim jelima koja priprema. Uz to, kao član žirija popularne emisije Masterchef, postao je prepoznatljivo lice hrvatske kulinarske scene.

VIDEO Massimova životna priča: Otac mi je za svaki rođendan poklone slao limuzinom

Ključne riječi

Komentara 4

AD
adisan
12:31 25.12.2023.

Ajme di god se okreneš, svi su "chefovi", nigdi kuhara.

Avatar zpAgram
zpAgram
16:59 25.12.2023.

Kakav " chef", nebitan kuhar

Avatar ZLO
ZLO
23:55 25.12.2023.

A neće napravit bolji rižoto od plodova mora od moga da se popne na ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije