Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka špica

FOTO Poznata glumica prošetala psa u kolicima poput prave svjetske dive!

Zageb: Ankica Dobrić s psom Marom u šetnji gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
25.05.2024.
u 17:15

Maro je nedavno podvrgnut operativnom zahvatu, pa na desnoj stražnjoj nozi još uvijek nosi pseći gips. Vlasnica ga je provozala u multifunkcionalnim crvenim kolicima.

Subota je dan kada na poznatoj zagrebačkoj špici šeću mnoge poznate osobe iz domaćeg javnog života. Jedna od njih je poznata kazališna i televizijska glumica Ankica Dobrić (64). Uvijek rado viđeno lice na televizijskim ekranima, Dobrić je sunčano subotnje prijepodne odlučila iskoristiti za relaksaciju sa svojim ljubimcem.

Naime, kultnoj glumici društvo je u šetnji pravio njezin psić Maro kojeg obožava pokazivati na društvenim mrežama. Maro je nedavno podvrgnut operativnom zahvatu, pa na desnoj stražnjoj nozi još uvijek nosi pseći gips. Vlasnica ga je provozala u multifunkcionalnim crvenim kolicima, a na sebi je nosila elegantnu proljetnu haljinu s remenom oko struka, velike sunčane naočale i crne otvorene cipele. Fotografije možete vidjeti u galeriji iznad.

 

 

Nakon operacije, Mari su na glumičinom Instagramu podršku pružili njezini pratitelji: - "Maroooo!!!! Ne trči za curama Maro!", "Hvala Bogu čini se dobro. Prava hrabrica, preživio sve. Cmok cmok" - neki su od komentara. 

Podsjetimo, u listopadu prošle godine Ankica Dobrić pojavila se kao zaštitno lice kampanje 'Dani ružičaste vrpce'. Listopad je u cijelom svijetu poznat kao mjesec u kojem se obilježava borba protiv raka dojke i osvješćuje javnost o izazovima s kojima se suočavaju oboljeli i njihovi bližnji. Tim povodom firma Wimax kreirala je posebnu kolekciju ručnika pod nazivom Essenza Donna s Dobrić kao ambasadoricom koja je i sama preboljela rak dojke.

VEZANI ČLANCI:

Ankica nesebično dijeli svoju osobnu priču i potiče žene diljem Hrvatske na brigu o vlastitom zdravlju. Također, naglašava važnost suradnje i pomoći udrugama, posebno u podršci oboljelima.

- Inspirira me kada vidim ljude koji postižu uspjeh i istovremeno prepoznaju važnost humanitarnog angažmana i pružanja pomoći drugima. Zato sam prihvatila ulogu zaštitnog lica kampanje, iako mi to možda teže pada jer sam i sama prošla kroz borbu s bolešću. Unatoč tome, osjećam snažnu potrebu da pomognem svakoj osobi koja se suočava s bolešću - izjavila je glumica.

GALERIJA: Ankica Dobrić: Bijesna sam i razočarana ponašanjem države, osjećam se bespomoćno

Zageb: Ankica Dobrić s psom Marom u šetnji gradom
1/11

Zvijezda serije 'Ne daj se, Nina!' svojim primjerom motivira oboljele žene da budu hrabre i da nikada ne gube vjeru. - Poruka koju želim poslati svim oboljelima jest da budu hrabri i bez straha jer će svaku prepreku uspjeti prevladati i izrasti kao osoba. I da uvijek zatraže pomoć kada im je potrebna. Mnogo je lakše redovito odlaziti na preglede nego kasno otkriti bolest dodaje kultno lice s televizijskih ekrana

Prije nekoliko godina Ankica se o vlastitoj borbi s teškom bolešću otvorila u intervjuu za Večernji list. - Našla sam svoj mir i zadovoljstvo i promijenila sam tako što sam se vratila na ono kakva sam nekad davno bila. Radovala sam se svemu, zapažala sam sve oko sebe i prestala sam biti banalna. Međutim, potres me izbacio iz ravnoteže i počela sam se silno nervirati jer sam se osjećala bespomoćno. Sama sam sebi rekla da sam spašena ako nakon ovih godinu i pol dana ne dobijem ponovno tumor. Što se tiče prehrane, meso jedem u vrlo malim količinama, jedem puno voća i povrća, ali moram priznati da sam ovisnik o slatkom - otkrila je Dobrić. 

VIDEO: Progledaj srcem slavi jubilarnih 10 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije