Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna Splićanka

FOTO Pogledajte kako je Severina izgledala prije 34 godine! Bila je voditeljica HRT-ove emisije

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/32
07.04.2024.
u 09:00

Severina Vučković svojim njegovanim i senzacionalnim izgledom privlači pažnju gdje god se pojavi, a njezini obožavatelji prisjetili su se i jedne od njezinih prvih naslovnica kada je imala samo 18 godina.

Jedna od naših najpoznatijih domaćih glazbenica Severina Vučković često dijeli fotografije na društvenoj mreži Instagram. No ovog puta to su za nju napravili njezini obožavatelji s jedne Instagram stranice na kojoj su se prisjetili kako je legendarna Seve izgledala prije gotovo 34 godine! Daleke 1990. Severina je nastupila na Zagrebačkom festivalu na kojem je s pjesmom 'Sklopi oči dok muzika svira' osvojila prvo mjesto. Iste godine popularna je Splićanka postala i voditeljica emisije 'Top cut' na HRT-u koju je vodila čak jednu godinu, a nakon čega je otišla ja svoju prvu turneju u daleku Australiju. 

Fotografija koju je objavila jedna Instagram stranica iz tih vremena bila je i jedna o njezinih prvih naslovnica snimljena zapravo na samom početku njezine karijere. Riječ je o tadašnjem zagrebačkom magazinu 'Vikend', a izdanje za koje je pozirala objavljeno je 7. prosinca 1990. godine. Tad 18-godišnja Severina pozirala je u trapericama, zelenoj majici i smeđoj jakni, a fotografiju je zabilježio Vojko Bašić. 

Nedugo zatim, objavila je i album 'Severina' za čiji je cover pozirala u crnom kompletiću i šeširu. S istog albuma izdana su čak dva singla 'Tvoja prva djevojka' i 'Kad si sam'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/32

Podsjetimo, Severina slovi za jednu od najuspješnijih i najatraktivnijih domaćih pjevačica, a svojim izgledom iznova i iznova oduševljava. Poznata je i kao velika zaljubljenica u modu, a s godinama je razvila i svoj istančan ukus za eleganciju.

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 4

MA
MarkoMarkoM
10:37 07.04.2024.

Prije brojnih operativnih zahvata izgledala je dobro, normalna cura. A sada...

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
13:12 08.04.2024.

Prije nego što je postala poznata, Severina se bavila pjevanjem.

KR
kremenko
13:05 07.04.2024.

Izgleda sada kao i onda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije