Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Pobjednica druge sezone The Voicea je Ruža Janjiš!

ruža janjiš
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/19
23.04.2016.
u 21:49

Odluka o pobjedniku donesena je na osnovi glasova gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije koji su tijekom emisije glasovati za svoje favorite.

Alen Đuras, Ruža Janjiš, Edgar Rupena i Vedran Ljubenko bili su finalisti showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Pobjednik je

Odluka o pobjedniku donesena je na osnovi glasova gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije koji su tijekom emisije glasovati za svoje favorite. 

Nakon što su prošli audicije, dvoboje i nokaute, četvero finalista glasovima publike izborilo je svoje mjesto u subotnjem showu. Kao i prošle sezone, natjecatelji su u finalu otpjevali pjesmu kojom su na audiciji izborili svoje mjesto u showu. Finale je otvorio Alen Đuras iz Tima Jacques pjesmom ''Thinking out loud'' Eda Sheerana koju je izveo na audiciji kada su mu se okrenula sva četiri mentora.

Edgar Rupena izveo je pjesmu „Granada“ Augustina Lare u verziji Placida Dominga kojom je na audiciji oduševio Tonyja i Jacquesa, a odlučio je ući u Tim Tony.

Pjesmu "It's a Man's Man's Man's World" Jamesa Browna otpjevao je Vedran Ljubenko, a na audiciji mu se uz mentora Ivana okrenuo i Tony.

Jedina dama u finalu, Ruža Janjiš u finalu je izvela „You shook me all night long“ sastava AC/DC čijom je izvedbom na audiciji oduševila sve mentore, a do kraja stigla odlučivši se za Tim Indira. 

Uz pjesmu kojom su se predstavili na audiciji, svaki je kandidat otpjevato jednu novu pjesmu te po jednu s mentorom. 

>>Evo tko je sve ušao u finale The Voicea!

>>Ovo je osmero polufinalista showa 'The Voice'

Komentara 22

OK
okus
22:14 23.04.2016.

Bosna ponosna glasala.. Iako su svo četvero bili izvrsni. Čestitke svima.

CI
cika123
21:58 23.04.2016.

Zaslužena pobjeda Ruźe. Iako sam navijala za Edgara

MO
mobitel20
22:24 23.04.2016.

Steta sto nema vise pjesama na hrvatskom jeziku...ali, dobro...cestitke pobjednici Ruzi !!! Iako nebi bilo nezasluzeno da je pobjedio i Edgar...ostali ipak nisu na njihovoj razini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije