Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Finale puno iznenađenja: Goga i Dejan opet se susreću i sve ostavljaju u šoku jednim otkrićem

Foto: RTL
1/3
26.04.2020.
u 19:00

Zanimljiv rasplet događaja odvija se u finalnom tjednu RTL-ovog showa "Brak na prvu" gdje nas očekuju neki obrati...

RTL-ov show "Brak na prvu" ulazi u svoj finalni tjedan i uskoro ćemo saznati tko je od parova uspio sačuvati brak, a čija bračna priča je s krajem showa došla do svog završetka. U finalnom tjednu gledatelji će otkriti tko je od preostala četiri para odlučio svojoj ljubavi dati šansu i nakon što show završi, a zadnja tri nastavka showa na RTL-u se emitiraju od ponedjeljka do srijede kada nas čeka veliko finale. U tim zadnjim nastavcima natjecatelji će otvoreno međusobno pričati o svojim emocijama i bračnim očekivanjima. Kako piše RTL, Valentina će Marinku sve svoje osjećaje napisati, dok će Nadia pokušati objasniti Luki kakve osjećaje gaji prema njemu, a Luka će sve iznenaditi novom frizurom. 

1/12

Dogodit će se u ovim zadnjim danima showa i susret parova koji su svoju bračnu priču završili i prije samog kraja showa, a to su Lidija i Alen i Gordana i Dejan. Dejan će  ponoviti kako ga u životu nikad nije prevario osjećaj i da svoje mjesto do Gordane želi prepustiti nekome drugome i kako RTL u svojoj najavi piše ovaj susret Goge i Dejana će završiti šokantnim otkrićem. Možda ćemo konačno saznati kako se tijekom showa između nje i Adama stvorila neka kemija kako su gledatelji i tvrdili po društvenim mrežama. 

VIDEO: Povijest Večernjakove ruže: Pogledajte kako je sve izgledalo kroz godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije