Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'identične ste'

Fatalna Sofia Vergara pozirala s 20 godina mlađom nećakinjom, a pratitelji ne mogu vjerovati koliko sliče

Foto: Instagram
1/9
05.11.2022.
u 17:30

Njezina nećakinja Claudia kći je brata Rafaela koji je ubijen prije 24 godine u pokušaju otmice na ulicama Bogote, glavnog grada Kolumbije.

Kolumbijska i američka glumica Sofia Vergara (50) svojom linijom konstantno oduševljava fanove i pratitelje koji ne mogu vjerovati kako može imati tako vitku liniju i mladolik izgled. Još ih je jednom iznenadila i to kada je pozirala sa svojom nećakinjom Claudiom, a svi su primijetili da joj ona nevjerojatno sliči. Claudia je 30-godišnja kćer Sofijinog starijeg brata Rafaela koji je ubijen prije 24 godina. Sličnosti primjećuje i glumica stoga ju često naziva "mini ja".

"Poslovno putovanje došlo nam je kao mali odmor", napisala je u opisu objave.

"Dvije Sofije?", "Blizanke", "Identične ste", "Prelijepe ste", "Nemoguće da toliko sličite", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Vergara je 1998. godine doživjela nezamislivu tragediju - smrt svog brata Rafaela. Tada 28-godišnjak ubijen je na ulicama Bogote, glavnog grada Kolumbije, u otmici koja je pošla po zlu. Obitelj je poznata i uspješna u svom kolumbijskom gradu i to ih je učinilo lakom metom. Ona i njezina braća i sestre pohađali su Marymount International School Barranquilla, privatnu dvojezičnu španjolsko/englesku školu. Rafael, kao i ostali, često je putovao s tjelohraniteljima, osim tog jednog dana kada je umro.

"Dolazimo iz uspješne obitelji, on je znao da je laka meta za otmicu. Uvijek je imao tjelohranitelje, a onda je jednog dana izašao sam i ubili su ga [u pokušaju otmice]. Bila sam shrvana", kazala je glumica jednom prilikom. Godine 2013. National Enquirer je tvrdio da su vlasti ponovno otvorile istragu o smrti njezina brata, a ona je na to na Twitter profilu odgovorila: "Ovo nije vijest. Ovo je nepoštivanje. Znamo sve što trebamo znati o smrti mog brata".

Inače, Sofia Vergara od 2013. godine do 2020. je držala sami vrh ljestvice najplaćenijih glumica na svijetu. Široj javnosti možda je najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji "Moderna obitelj" koja je gledatelje nasmijavala od 2009. pa sve do 2020. godine. 

VIDEO>>Dirljiva poruka koju je netko ostavio na grobu Mislava Bage

Ključne riječi

Komentara 1

TR
tratincica68
18:33 05.11.2022.

Niko taka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije