Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA, MORE I MASLINA

Farmer Josip o traumatičnom događaju: 'Proboli su me nožem, bilo je potresno'

Farma, more i maslina
Foto: Nova TV
1/4
07.12.2020.
u 16:40

- Desilo mi se u životu nekoliko nesreća. Imao sam problema s huliganima. Naime, jedan me iz čista mira napao verbalno, a zatim fizički. Njih dvadeset se diglo i krenulo prema meni, tu je nastala frka, otkrio je Josip

Zbog nestašice hrane na skrivenoj lokaciji, Maja i Josip odlaze u tajnu akciju pljačkanja vrta na farmi. No, kako doznaju ostali farmeri, tajno pljačkanje je ništa u usporedbi s onime što je Josip doživio u mladosti. Naime, ranije toga dana Josip je otvorio dušu i farmerima prepričao traumatičan događaj iz prošlosti.

- Desilo mi se u životu nekoliko nesreća. Imao sam problema s huliganima. Naime, jedan me iz čista mira napao verbalno, a zatim fizički. Njih dvadeset se diglo i krenulo prema meni, tu je nastala frka, otkrio je Josip i nastavio: 

- Počeli su me cipelariti i proboli su me nožem u jednom trenutku u svoj toj tučnjavi. Htjeli su me baciti u more, a pola mojih stvari je završilo po cijelom gatu. Imao sam tada 19 godina, bilo je zbilja potresno“.

Farma, more i maslina
1/11

Situaciju iz prošlosti Josip je povezao sa sadašnjošću i njegovim odnosima s ostalim farmerima. „Ponekad postanem nervozan kad se netko dere i pokazuje agresiju, naravno da automatski od tog samog straha ti kreneš uzvraćati“, priznao je Josip kojemu su ostali farmeri nerijetko zamjerali naglu narav.

Na Josipovu priču nisu ostali ravnodušni ni tajni farmeri Tomo i Silvio koji su se složili da je Josip kroz svašta prošao. Silvio je tu situaciju povezao s vlastitim životnim iskustvom, pa je tako zaključio: 

- Samo zbog toga ima traumatično iskustvo i tu agresiju koju ispoljava van. Ali on mora raditi na sebi jer mene su isto maltretirali od prvog do petog osnovne, a onda iza toga sam ipak odlučio poraditi na nekim stvarima. Znam što znači kada vršnjaci vrše teror nad tobom“.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
Blackops
00:53 09.12.2020.

Silvio ti si smrad maltretiraju te vrsnjaci od prvog osnovne do petog osnovne, a covjeka izboli nozem i htjeli ga ubit bacivsi ga u more pa jes ti normalan covjece, tjerajte to van, a onaj decko ima potstraumatski stresni sindrom zato ima taku narav i vjerujem da nije loša osoba, stoga brate Silvio pokri se maslinom i nek te donkey gricka pozzz kubura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije