Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Farmer Ilija u suzama progovorio o gubitku supruge: 'Život je takav i što ja mogu'

Foto: RTL Screenshot
1/13
24.05.2024.
u 09:07

"Prva žena je umrla. Rodila mi sina, ostao sin od pola mjeseca. Oženio sam se drugi put. Druga me ostavila. Ostavila mi kćer od 40 dana. Onda nađem treću. S trećom sam živio 18 godina. Razišli smo se. Ja ostao ovdje raditi, ona ostala u Bosni", otkrio je Ilija svoju životnu priču.

U srijedu su predstavljeni novi kandidati showa "Ljubav je na selu". Usamljena srca farmera posjetila je voditeljica Anita Martinović te se potrudila pomoći im u predstavljanju i pomoći im naći ljubav. Jedan od farmera kojeg je Anita posjetila jest i Iliji Strinić iz Gračaca koji na svojoj farmi uzgaja konje i krave. Ilija je provozao Anitu kamionom, a ona se našalila da je to pravi damski prijevoz. Potom je otkrio da dane provodi u brizi o životinjama. "Dobro bi ti došla neka pomoć?", pitala je Anita farmera. "Da skuha ručak", rekao je Ilija što mu nedostaje kada se vrati kući nakon obavljenog posla. Otkrio je da ima sina i kćer te da iza sebe ima dva braka. 

Ispričao je što je proživio nakon povratka iz vojske. "Prva žena je umrla. Rodila mi sina, ostao sin od pola mjeseca. Oženio sam se drugi put. Druga me ostavila. Ostavila mi kćer od 40 dana. Onda nađem treću. S trećom sam živio 18 godina. Razišli smo se. Ja ostao ovdje raditi, ona ostala u Bosni", otkrio je Ilija svoju životnu priču. Rekao je kako je u najsretnijem razdoblju života dobio sina, a žena mu je umrla. "Ideš, popneš se pa opet padneš. Tri puta padneš, tri puta ustaneš", istaknuo je Ilija. Farmer je potom ispričao i gdje su njegova djeca sada. Naime, oni žive daleko od njega i imaju dobar odnos te da ni njih život nije mazio. Priznao je da mu je teško o tome govoriti. Voditeljica Anita ga je pitala je li svojoj djeci uspio kao otac nadomjestiti ljubav koja im je nedostajala. "Pružio sam koliko mogu i kako mogu", rekao je Ilija. Smatra da to nije bilo dovoljno. "Život je takav i što ja mogu", rekao je kroz suze. Otkrio je da njegova djeca danas imaju sretan život te da ima unučad. 

 

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, u ovoj emisiji farmeri su se samo predstavili te sada očekuju pisma kandidatkinja, a tek potom ćemo to moći sve vidjeti na malim ekranima. 

Neke farmere smo već upoznali, a jedan od njih je gledateljima RTL već poznat radi se o Toniju Patrčeviću (33) koji je bio u prvoj sezoni showa "Superpar" u kojemu je sudjelovao s bivšom djevojkom Dorom. Par je tada pred kamerama ispričao svoju tragičnu priču o gubitku djeteta, a kasnije su dobili još jednu kćer. Njihova kći Lana imala je malformacijski sindrom te je nakon niza operacija nažalost izgubila borbu za život. Imala je samo dvije godine. 

 

1/6

 

- Lana je bila veliki heroj i borac, a bolovala je od malformacijskog sindroma, od rođenja je bila na operacijama. Borila se koliko se mogla boriti, sve do mjesec dana prije drugog rođendana kada je, nažalost, odustala od svoje borbe. Nje nema, ali će uvijek biti dio nas, bit će uvijek tu, ne tijelom, ali mislima, srcem će uvijek biti tu - rekla je Dora 2019. godine u 'Superparu'. Nakon prekida 11-godišnje veze početkom ove godine, Toni je odlučio svoje srce ponovno otvoriti za ljubav te smatra da bi je mogao pronaći u novoj sezoni showa. Toni je zaposlen kao soboslikar i ličilac, a u slobodno vrijeme bavi se nogometom, trčanjem, voli šetati, voziti bicikl i družiti se s prijateljima. Za sebe kaže da je dobar, komunikativan, iskren, brzo oprašta, nije svadljiv i pomalo je tvrdoglav.

Od buduće partnerice očekuje iskrenost, povjerenje i poštenje, a voli niže djevojke koji su sportski tipovi. - Htio bih da je netko uz mene i da nisam sam - kaže Toni.

VIDEO Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a sada će nastupiti u prepunoj Areni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije