Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na odmoru

Fani Stipković zanosnim fotografijama u bikiniju oduševila pratitelje: 'Prezgodna'

Foto: Instagram
1/15
08.08.2022.
u 15:00

Fani je sada s Korčule objavila fotografiju u bikiniju i oduševila svoje pratitelje. Zanosna novinarka na plaži je pozirala u šarenom zeleno-bijelom bikiniju te pokazala svoju figuru i naglasila obline.

Fani Stipković, hrvatska novinarka s madridskom adresom, nedavno je otkrila da sa zaručnikom Fernandom Hierrom uživa na odmoru u Hrvatskoj. Par je posjetio Split, pa i Dubrovnik, a zatim su svratili u Faninu rodnu Korčulu

Fani je sada s Korčule objavila fotografiju u bikiniju i oduševila svoje pratitelje. Zanosna novinarka na plaži je pozirala u šarenom zeleno-bijelom bikiniju te pokazala svoju figuru i naglasila obline. 

- Otočna djevojka - napisala je ispod fotografije na Instagramu. Pratitelji su joj u komentarima uputili mnoštvo komplimenata. Modni stilist Marko Grubnić uputio joj je niz emotikona gorućih vatrica. "Prezgodna", "Wow", "Prekrasna djevojka", "Ljepotica", "Predivna", "Top", dodali su još pratitelji. 

Podsjetimo, novinarka i legendarni nogometaš ranije su pokazali kako su se družili s prijateljima na Stradunu,  a Fernando je na jednom od storija podijelio zastavu hrvatske pa napisao: "Stigao sam u svoju drugu zemlju".

Dodajmo da su Fani i Fernando dugo vezu skrivali od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:20 08.08.2022.

"Prekrasna djevojka". Djevojka. A, žena ima 40 godina. A, o njenoj "prekrasnoći" bi se isto dalo.

DU
Deleted user
15:28 08.08.2022.

dobro tijelo, dobre napravljene sise, po faci je pretjerala. ne znam da netko uzdise al sve je moguce obzirom da je seve pojam seksipila nasim medijima.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
19:09 08.08.2022.

Davno ona više nije djevojka. A prekrasna nije bila niti kao mlada, a kamoli sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije