Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa novinarka

Fani Stipković stigla u Hrvatsku: Odmah užarila društvene mreže vrućom fotkom s Hvara, javila se i Mirta Šurjak

Foto: Instagram
1/12
26.06.2022.
u 12:50

Fani nije zaboravila ni domovinu, pa je odlučila jedan dio odmora provesti i u Hrvatskoj. Ovaj put se javila s Hvara. Na fotki je pozirala u vrućim hlačicama, badiću i sandalama s visokom petom.

Sportska novinarka Fani Stipković (39) uživa na odmoru. Novinarka je ranije objavila fotografije s putovanja u Pariz, a onda je mnoge razveselila i slikama koje su nastale za vrijeme boravka u pustinji Sahari.

Fani nije zaboravila ni domovinu, pa je odlučila jedan dio odmora provesti i u Hrvatskoj. Ovaj put se javila s Hvara. Na fotki je pozirala u vrućim hlačicama, badiću i sandalama s visokom petom. Fotku je lajkala i kolegica Mirta Šurjak, koja joj je napisala da je najljepša, te joj je poželjela dobrodošlicu.

 

Inače, atraktivna novinarka na ovoj društvenoj mreži ima oko 100.000 pratitelja, a često objavljuje svoje fotografije. Na nekima od njih pozira na sportskim događajima, dok na nekima pokazuje kako vježba. Na svojem profilu objavljuje i fotografije sa svojim partnerom Fernandom Hierrom (54).  Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti u listopadu prošle godine, a Fani je vezu potvrdila početkom godine.

– Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza sada se nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još govoriti o vjenčanju – rekla je Fani novinarima Europa Pressa koji su ih snimili u jednom večernjem izlasku u Madridu.

– Žena koja ga je osvojila spektakularna je novinarka koja s Fernandom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirala je brojne sportske zvijezde. Ljubiteljica je životinja, trenira i živi zdrav život – napisali su španjolski mediji o lijepoj Fani nakon što je potvrdila vezu s bivšim nogometašem. Fani je Hrvatsku i rodnu Korčulu zamijenila Španjolskom prije 10 godina, a iako se odlično snašla, rijetko ima priliku biti uz svoju obitelj i prijatelje. Ljeti se uvijek trudi posjetiti rodni grad, a nedavno se pohvalila kako ju je njezina majka Tina, uz koju je jako vezana, posjetila u Madridu. Novinarka posljednjih pet godina živi u španjolskoj prijestolnici gdje je magistrirala je produkciju i televizijski menadžment te se specijalizirala za TV priloge, reportaže i dokumentarce o sportu, gastronomiji i fitnessu.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
13:12 26.06.2022.

I Fany je u procesu plastifikacije.

KA
Kakodane
13:37 26.06.2022.

Što je tu užareno? Hvar ili Fani?

PR
prajdali100
13:29 26.06.2022.

Što je užarila,koga je užarila....ona je neko čudo,što li ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije