Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javno iznose stavove

Britki na jeziku: Ovi poznati baš žele politiku u svoju butigu

Foto: IPA/Pixsell, PA/Pixsell, Grgur Žučko/Pixsell
18.07.2017.
u 22:43

Britkost na jeziku nije strana osobama javne scene koje su u društvenim mrežama pronašle svoj novi poligon za izricanje svojih stavova.

– Pomirila sam se s tim da imam sinove... ali gledam te curice svojih prijatelja koliko su zrelije, pametnije, sposobnije, fokusiranije od svojih vršnjaka. U kojem to točno trenutku mi zaostanemo i uvjere nas da smo gluplje, sporije, slabije plaćene, nesposobne za šefovanje i politiku... – tako je vječnu temu, onu o ravnopravnosti spolova, komentirala pjevačica Ida Prester.

U povodu 22. obljetnice stradavanja u Srebrenici oglasila se i manekenka Nina Morić.

– 8370 ljudi masakrirale su srpske trupe u Bosni, pokolj je izvršen pod vodstvom Karadžića i s dopuštenjem Miloševića... – napisala je Nina, što je izazvalo niz pozitivnih, ali i negativnih komentara. O Srebrenici je ponovno progovorila i slavna Angelina Jolie, poručivši da se ti zločini nikada ne smiju zaboraviti.

1/8

Osim u stihovima svojih pjesama, Mirela Priselac Remi na društvenim se mrežama često osvrće na političku situaciju. Smatra da smo svi marionete u rukama političke elite, koja nam baca prašinu u oči i doživljava nas magarcima.
– Zalažem se i zalagat ću se za neovisnost kulture od politike, bez obzira na to tko je na tronu. Ne pristajem na podjele desno i lijevo – usudila se napisati i glumica Nina Violić, nakon čega je doživjela brojne prijetnje na Facebooku.

Komentara 2

NI
Nikomah95
08:33 19.07.2017.

Poistovjećivanje žena s gore navedenim spodobama je uvreda zdravoj pameti.

DU
Deleted user
08:32 19.07.2017.

Ne razumijem ove fotografije od Severine...kakve to ima veze sa tekstom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije