Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nostalgija

Pogledajte kako su Ljiljana Nikolovska i Sanja Doležal izgledale prije 30 g.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/5
14.07.2017.
u 12:54

Na svom Facebook profilu Ljiljana je podijelila fotografiju na kojoj je sa Sanjom, a fotografija je snimljena kada su njihovi bendovi Novi fosili i Magazin bili na vrhuncu slave.

Osamdesetih godina Sanja Doležal i Ljiljana Nikolovska bile su velike zvijezde glazbene scene i kao pjevačice popularnih sastava Novi Fosili i Magazin uživale su veliku popularnost. 

Oba benda bila su u to vrijeme gotovo cijelu godinu na turnejama. Njihovi članovi sretali su se na brojnim festivalima ili na dodjelama nagrada.

 

 

Upravo je u jednoj takvoj prilici nastala i zajednička fotografija Sanje i Ljiljane koju je Nikolovska objavila na svom Facebooku i napisala: "Maja Stanisavljević dodala, thanks Majo!  Rijetka zajednička fotka, jer smo se sretale uglavnom po turnejama. Mislim da je ova s neke dodjele nagrada, back stage... (Foto je nabavio Matej Miškulin. Thanks!)" 

Obožavatelje je raznježila ova objava i poručili su Ljilji i Sanji da su i dalje prekrasne i talentirane kao i prije 30-ak godina kada je fotografija nastala. 

1/11

Komentara 12

AU
austrougarskigeneral
14:59 14.07.2017.

ljiljana nikolovska i magazin su bili zakon

Avatar Semper5
Semper5
01:35 15.07.2017.

Jedna je bila Ljilja. Magazin nakon nje nikad više nije bio isti, niti blizu.

DU
Deleted user
14:32 14.07.2017.

neznam zašto svako malo vi novinari iz večernjeg pišete o sanji doležal?....jer se treba udati....ili plaća svoju samoreklamu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije