Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CURE SU PAMETNIJE

Ida Prester iskreno progovorila o razlikama između spolova

Ida Prester
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
11.07.2017.
u 14:57

U kojem to točno trenutku mi zaostanemo i uvjere nas da smo gluplje, sporije, slabije plaćene, nesposobne za šefovanje i politiku, tehnički nepismene, da ne znamo vozit auto, da je naše salo bljak a njihovo ok, da su naše sise premale, a njihove taman, i da je izniman ženin uspjeh ako ima guzu za instagram - pita se Ida

Glazbenica i voditeljica Ida Prester ponovno je na Facebooku napisala status kojim je komentirala odnose muškaraca i žena. Ida je ponosna majka sinova Roka i Rija, a kako je kazala, curice njenih prijatelja su zrelije i pametnije, pa joj nije jasno gdje se dogodila razlika između spolova:

- Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam baš htjela djevojčicu. Naravno da ćemo se volit do ludila i da ću im bit ona Mamma Mia kojoj će nedjeljom nositi cvijeće i ići po blagoslov za svaku životnu odluku.

Al gledam te curice mojih prijatelja, koliko su zrelije, pametnije, sposobnije, brže se oblače, motorički spretnije, fokusiranije od svojih vršnjaka.. Generalno jesu!

I baš mi nije jasno. U kojem to točno trenutku mi zaostanemo i uvjere nas da smo gluplje, sporije, slabije plaćene, nesposobne za šefovanje i politiku, tehnički nepismene, da ne znamo vozit auto, da je naše salo bljak a njihovo ok, da su naše sise premale, a njihove taman, i da je izniman ženin uspjeh ako ima (pogotovo nakon poroda ili nakon 40te) guzu za Instagram? U kojem trenutku se desi ta prevara - napisala je Ida i za taj iskreni status dobila više od 6000 lajkova, a prenijelo ga je 350 ljudi.

 

Komentara 30

AR
arizin
15:22 11.07.2017.

Jooooj je naporna, daj se drži Beograda i to je to...Danas preko ovih društvenih mreža sve glupi ljudi došli do izražaja, okupljaju se kao muhe i sami sebe hvale.Nije ni čudo da kuda Svijet ide sa svime time...

DU
Deleted user
15:26 11.07.2017.

Da je pametna nebi napisala takvu hrpu gluposti u tekstu, da ne govorimo o tome koliko prezirem roditelje koji bi htjeli spol djeteta po narudzbi. Ne , niste niti gluplje niti pametnije od muskaraca ali imate hormonalne disbalanse koji se izmedju ostaloga očituju kroz ovaj članak.

DU
Deleted user
15:33 11.07.2017.

Mudroserstvo u režiji prestare Ide...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije