Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijanje u brodu

Evo s kim je Thompson pio pivu i gledao tekmu protiv Kameruna

Thompson u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/11
19.06.2014.
u 11:10

Domaćini su slavnom pjevaču ponudili i pokoji ukusan zalogaj.

Nakon što je glasom i stasom zapalio atmosferu u Slavonskom Brodu taman toliko da svi budu raspoloženi za bodrenje Vatrenih, pjevač Mako Perković Thompson i sam je bio spreman za gledanje tekme.

U društvu gradonačelnika Mirka Duspare i prijatelja u kafiću Capellano napeto je promatrao igru na ekranu, a osvježavao se pivom.

Domaćini su slavnom pjevaču ponudili i pokoji ukusan zalogaj.

U dvosatnom humanitarnom koncertu Marka Perkovića Thompsona u gradskoj Tvrđavi uživalo je gotovo dvije tisuće građana. Uz stare hitove poput Lijepa li si, Vjetre s Dinare i Čavoglava, na repertoaru popularnog glazbenika našle su se i pjesme s novog albuma "Ora et labora". Prihod od koncerta koji je poslužio kao odlična uvertira susretu Hrvatske i Kameruna namijenjen je za pomoć stradalima u poplavljenim područjima. -

- Hvala odličnoj publici. U Brod se uvijek rado vraćam, jer tu imam mnogo prijatelja i poznanika te, naravno, svojih bajkera. Sretan sam što prihod ide u humanitarne svrhe i što se u akciju uključio i Caritas – rekao je Thompson.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

>>Mandžukić je napravio nešto što nije uspjelo Peleu, Maradoni, Ronaldu, Messiju...

>>Franka Batelić zbog Čarlija stigla u Manaus

Komentara 10

OL
olrajt
11:23 19.06.2014.

...tri put bravo za naše dečke v Brazilu i v Slavonskom Brodu...za vjeru ,domovinu i obitelj uvijek spremni!!!!

ME
melinda
16:37 21.06.2014.

Sklonite ovoga provokatora i najomrzenijega hrvata u svijetu jeli hocete da nas fifa kazni i posalje nase decke doma zbog ovoga provokatora koji zajedno sa simunicem uzima lovu da steti ugledu nase domovine zaustavimo ih na vrijeme posteni hrvati moramoo ih sprijeciti da sire i podrzavaju zlo

CI
cinbenik
13:46 19.06.2014.

Legendarni pjevac ,kome je zabranjeno nastupati vani,ali i u nekom dijelovima lijepe nase..........Koristi nase slabosti iz vremena lazi i prevare u kojima je on ucestovao sa laznim pjesmama,davaci podrzku unistavacima svega Hrvatskog,za osobnu korist...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije